1957

2013_picture

La mulţi ani, Gerard!

În Noua Zeelandă, dl Lou Fisher dezvoltă prima ţiglă metalică presată cu acoperire din piatră, bunica ţiglelor Gerard. Astfel a apărut o nouă industrie.

2009

2009_picture

Fabrică europeană de producţie în Ungaria

Inventatorii ţiglelor metalice presate cu acoperire din piatră duc procesul de construcţie a acoperişurilor la nivelul următor în Europa.

2010

2010_picture

Noul profil Milano

Regiunea mediteraneană este unică pe glob! Gerard aduce un omagiu frumuseţii veşnice a acestei zone cu noul profil Milano.

2011

2011_picture

Lansarea paginii europene de internet care înlocuieşte versiunea din Noua Zeelandă

După Noua Zeelandă, SUA şi Asia, Gerard a ajuns în lumea virtuală şi pe al patrulea continent!

2012

2012_picture

Instalarea Liniei de amestecare a cioburilor

Motivul pentru care cioburile din pietre amestecate la nivel local depăşesc cu mult whisky-ul amestecat: acestea au o gamă incredibil de largă de culori. (Să bem pentru asta! ;)

2013

2013p2_picture

Noul profil Diamant/Noua culoare Roşu Burgund

De ce este Diamant un adevărat campion în procesul de construcţie a acoperişurilor? Foarte simplu. 10% mai multă acoperire, costuri cu 10% mai mici. Noua culoare roşu burgund aduce eleganţa sticlei în acoperişurile din Europa!

2014

2014_picture

Centrul de instruire

Instalarea perfectă reprezintă cheia garanţiei noastre de top de 50 de ani pe piaţă. Ne instruim constructorii noştri actuali de acoperişuri Gerard şi generaţia următoare prin acest Centru de instruire!

2015

2015p2_picture

Un an extraordinar! Programul de loialitate pentru constructorii de acoperişuri, Configuratorul de acoperişuri, Calculatorul de acoperişuri şi, nu în ultimul rând, produse şi culori noi

Acest an nu este doar foarte bun pentru serviciul nostru pentru clienţi, ci este unul extraordinar! Am lansat Configuratorul de acoperişuri „pentru a ne ajuta clienţii să îşi vizualizeze acoperişul viitor” şi Calculatorul de acoperişuri „pentru a-i ajuta să îşi calculeze costurile”. În plus, am introdus programul cel mai sofisticat de loialitate de pe piaţă pentru constructorii de acoperişuri. În final, am dezvoltat câteva produse şi culori noi personalizate pentru piaţa scandinavă.


2017

Brandul GERARD a fost întinerit!

Am introdus noul logo GERARD, fresh, modern și simplu, exact ca noul nostru site!