Aplicaţii speciale

Aplicaţii speciale

Există case care se diferenţiază de restul. Acestea sunt case speciale.

• Pot fi ușor înclinate.

• Pot dispune de o mansardă pentru locatarii lor.

• Pot fi situate într-o locație specială: sus, în munte.

Poate și tu ai o casă specială. 
Minunat! Avem un acoperiș special pentru aceasta.
Citește mai jos ce îți poate oferi GERARD pentru cerințele tale speciale pentru sistemul de acoperiș.

Aplicaţii speciale

ACOPERIŞ REZISTENT LA ZGOMOT PENTRU MANSARDĂ

Țiglele GERARD® sunt acoperite cu piatră naturală texturată, încorporată într-un strat de bază acrilic gros, care adaugă grosime stratului de oțel și limitează zgomotul precipitațiilor.

Sunetul grindinei va fi și el atenuat. Dimensiunile reduse ale panourilor și elementele de fixare din fiecare rând de plăci trebuie să împiedice undele sonore să se propage pe întregul acoperiș. În cele din urmă, sistemul de blocare, cu țigle de acoperiș care se suprapun, minimizează, de asemenea, transmiterea sunetului.

Dar să ascultăm ce spune un client mulțumit:

„Avantajul GERARD, în comparație cu alte acoperișuri ușoare, este că, datorită acoperirii cu piatră, protecția împotriva zgomotului este mult mai bună și arată și foarte atractiv! Protecția împotriva zgomotului a fost vitală pentru noi, deoarece locuim la mansardă și nu voiam să suferim din cauza unui acoperiș nerezistent la zgomot. Am avut deja o mulțime de vizitatori care au dorit să vadă noul acoperiș și au rămas extrem de impresionați, ca să fiu sincer.”

Dl Zoltán Sebestyén, Érd, Ungaria

Aplicaţii speciale

ACOPERIŞ UŞOR ÎNCLINAT

Țiglele GERARD® pot fi instalate pe acoperișuri cu grad redus de înclinare. Panta minimă tehnică este limitată la 16% (9°). Pentru aprobare tehnică, însă, limita este de 21% (12°), în funcție de model. Lungimea acoperișului poate fi de până la 20 de metri.

Forma țiglelor și tehnologia de presare asigură etanșeitatea acestora, atât transversal, cât și longitudinal. Sistemul de panouri mici fixate cu îmbinări alternative creează etanșarea necesară pe acoperișurile ușor înclinate. Țiglele metalice GERARD® sunt ridicate la margini, ceea ce creează o etanșare perfectă chiar și în condiții de vânt puternic.

Aplicaţii speciale

UN ACOPERIŞ LA MUNTE

În zonele montane, acoperișurile trebuie să facă față provocărilor specifice, pentru a-și îndeplini obiectivul de securitate și durabilitate. Sistemele de acoperiș cu țigle GERARD® dispun de aceste trei calități.

Ani de zile, acest sistem este certificat ca soluție de acoperiș montan, cu o rezistență climatică dovedită și o estetică potrivită acoperișurilor din zonele montane.

În comparație cu placarea convențională cu foi sau plăci de oțel, avantajele țiglelor GERARD® sunt substanțiale, având în vedere ușurința lor de instalare și eliminarea opririi zăpezii.

Prin aspectul lor solid, atrăgător și placarea cu piatră naturală, culorile nu se estompează din cauza radiațiilor UV. Panourile mici sunt ușor de transportat către locații în care accesul este dificil. Un palet de țigle GERARD® permite placarea unei suprafețe de 115 m2.

Sistemele de acoperiș cu țigle metalice GERARD® nu necesită opritori de zăpadă. Numeroasele exemple de acoperișuri instalate în zonele montane și testele efectuate până în prezent confirmă faptul că aceste acoperișuri sunt rezistente chiar și la căderi abundente de zăpadă și funcționează bine la menținerea stratului de zăpadă, chiar și pe pante foarte înclinate. Granulele de acoperire de piatră naturală îndeplinesc aceeași funcție ca și opritoarele de zăpadă. În timpul dezghețului, apa topită se scurge sub zăpadă, prin granulele de piatră. Zăpada se topește în timp ce rămâne pe acoperiș.

Dacă ai o casă și mai specială, pe care nu am acoperit-o aici, vă rugăm să contactați reprezentanții noștri de vânzări. Avem încrederea că GERARD poate rezolva și problema ta!