Cea mai lungă perioadă de garanţie de care poţi beneficia pentru sisteme de acoperiş

GARANȚIE DE 50 DE ANI PENTRU NOUL TĂU ACOPERIȘ METALIC

 

Cea mai lungă perioadă de garanţie de care poţi beneficia pentru sisteme de acoperiş

Un acoperiș trebuie să reziste mult timp. Foarte mult timp.
De asemenea, un acoperiș reprezintă o investiție care presupune costuri ridicate, deci nu ai vrea să cheltui bani pe un acoperiș mai mult de o singură dată în viață. Ar fi o pierdere de bani, corect?
Există atât de multe alte lucruri costisitoare pe care ai vrea sau ești nevoit să le înlocuiești o dată la câțiva ani, de exemplu, o mașină. Dar nu un acoperiș.
Există și alte lucruri pentru care vrei să plătești în mod regulat, de exemplu, pentru vacanțe. Dar nu pentru un acoperiș.
Nu ai vrea să cheltui bani pentru un acoperiș decât o singură dată.

 
Te aștepți ca un acoperiș nou să îți ofere soluții pentru aceste nevoi pe care le ai:
· Trebuie să îmi protejeze casa pe întreaga durată a vieții mele
· Trebuie să arate bine pe casa mea pe întreaga durată a vieții mele
· Nu trebuie să aibă nevoie de întreținere
 
Dacă noul tău acoperiș nu îndeplinește chiar și unul dintre aceste aspecte, ai irosit banii pe el. Și nu este vorba de o sumă mică. Te-ai putea întreba:
 
Pot achiziționa un acoperiș care să răspundă tuturor nevoilor mele?
Noi știm că poți obține toate aceste beneficii într-un singur acoperiș!
 
Garanțiile oferite de multe alte mărci de acoperiș îți protejează acoperișul doar câteva decenii, însă noi îți garantăm aceste avantaje pentru 50 de ani!
 
 
Cum îți poate garanta gerard un acoperiș excelent timp de 50 de ani?
2 categorii populare de acoperiș care te pot dezamăgi, în mod surprinzător
 
 
Contactează-ne pentru mai multe informații:

Premium Roof Tiles SRL
Str. Argeselu, nr. 588A
117451 Maracineni, jud. Argeș
Tel. +40755 566 556
E-mail: office@rooftiles.ro
 
Pentru mai multe informații locale, vizitați site-ul web al țării dvs. selectând limba (pictograma globului) a acestui site.
 
 
 

Cum îți poate garanta gerard un acoperiș excelent timp de 50 de ani?

 

Acoperișul GERARD îți va împlini toate așteptările pe o durată de cel puțin 50 de ani, garantat! De ce suntem atât de încrezători?

 
 
 
Cea mai lungă perioadă de garanţie de care poţi beneficia pentru sisteme de acoperiş

1 Primul motiv: experiența. Suficient de îndelungată

Având peste 60 de ani de experiență în domeniul sistemelor de acoperiș, știm că putem fi încrezători! Am observat cum acoperișurile noastre își îndeplinesc promisiunile, timp de peste 6 decenii. Nu toți producătorii își pot susține garanția cu o experiență atât de vastă.

.
 
 

Cea mai lungă perioadă de garanţie de care poţi beneficia pentru sisteme de acoperiş

2 Al doilea motiv: protecția este testată și de încredere.

Chiar și în cazul în care schimbările climatice se propagă asupra casei tale prin fenomene extreme. Cum?
Datorită TEHNOLOGIEI SPECIALE DE MONTARE GERARD.
Fiecare țiglă GERARD este fixată prin cuie, în 8 puncte diferite.
Încă un secret: spre deosebire de multe alte tipuri de acoperiș, țiglele GERARD sunt fixate pe orizontală. De ce este important acest lucru? Un vânt puternic care suflă peste acoperiș determină o diferență de presiune a aerului între interiorul și exteriorul acoperișului. Cu cât vântul este mai puternic, cu atât este mai mare diferența de presiune. Acest lucru are ca rezultat efectul de intensificare a vântului, care este fatal pentru acoperișuri cu fixare verticală, deoarece elementul de fixare poate fi smuls, pur și simplu. Țiglele de beton și ceramică, de exemplu, se bazează pe greutatea fiecărei țigle pentru fixarea în poziție și sunt prevăzute cu fixare verticală în partea din spate a țiglei. Acoperișurile metalice cu termen lung sunt prevăzute doar cu elemente de fixare verticale. Prin metoda noastră unică de fixare orizontală, presiunea rezultată prin acțiunea vântului nu poate ridica țiglele, chiar și în cazul unui uragan de 160 km/oră. Știm acest lucru pentru că am testat-o prin legendarul nostru test de rezistență la uragan.
 
 

Cea mai lungă perioadă de garanţie de care poţi beneficia pentru sisteme de acoperiş

3 Al treilea motiv: la GERARD, frumusețea este naturală.

Fiecare țiglă GERARD este acoperită cu o piatră naturală superbă. Sunt atât de frumoase, încât nu poți observa diferența dintre un acoperiș de ceramică/beton sau un acoperiș GERARD!
 
Nu îți face griji, piatra este fixată de țiglă cu adezivul nostru special GERARD SUPER GLUE, pe care experții noștri îl numesc, modest, stratul de bază GERARD. Acesta fixează granulele de piatră de suprafață pentru întreaga durată de viață a țiglei. Dar radiațiile UV? Piatra naturală face față razelor UV, iar culorile acesteia nu se vor estompa.

Cea mai lungă perioadă de garanţie de care poţi beneficia pentru sisteme de acoperiş

4 Al patrulea motiv: practic, nu este necesară întreținerea.

Ai văzut vreodată oameni care înlocuiesc țiglele de ceramică sau beton, după o furtună puternică de vară? Îți poți imagina că acest lucru reprezintă o problemă, dacă respectiva clădire este înaltă? Ca să nu mai vorbim despre costuri. Cu GERARD, nu trebuie să îți faci griji! Prin tehnologia noastră de fixare extremă, fiecare țiglă este fixată orizontal, cu 8 cuie.

Este posibil să te gândești la schimbări estetice de-a lungul anilor, precum formarea stratului vegetal. În anumite locații, toate tipurile de acoperiș (argilă, beton, metal, bitum) sunt expuse unor condiții care pot accelera sau inhiba creșterea organică. Ca să vorbim cinstit, GERARD nu reprezintă o excepție. Dar am găsit o soluție la această problemă. Dacă zona în care locuiești este predispusă la creșterea organică, de exemplu din cauza umidității sau a apropierii copacilor, poți scăpa de acest lucru cu ajutorul GERARD RoofGuard, o substanță de curățat special dezvoltată pentru acoperișuri de către GERARD, astfel încât nu trebuie să îți faci griji în privința acestui aspect!
 
Din păcate, nu orice acoperiș se ridică la înălțimea așteptărilor tale sau la standardele GERARD.

Poate nu știai, dar soluțiile tradiționale de sisteme de acoperiș te pot dezamăgi în moduri surprinzătoare. Fii atent înainte de a achiziționa un acoperiș care te poate dezavantaja
 
 

2 tipuri populare de acoperiş care s-ar putea să te surprindă neplăcut

 

Materiale populare de acoperiș în comparație cu plăcile de acoperiș GERARD


Citiți mai multe aici