6 motive întemeiate pentru care să aveţi încredere în GERARD® ROOFS

De când fondatorul nostru, Lou Fisher a produs prima țiglă din oțel în anul 1957, am transformat produsul nostru pentru a ne aduce cele mai bune rezultate în toate mediile de locuit.
Rezultatele noastre remarcabile sporesc în continuare încrederea proprietarilor. Feedback-ul pe care l-am primit de-a lungul anilor subliniază motivele evidente, indicându-ne de ce oamenii aleg acoperișul GERARD în defavoarea altor tipuri de acoperișuri.

GERARD este rezistent la condiţiile meteo extreme. Sună suficient de bine?

Sistemul de acoperiș GERARD este proiectat să reziste aproape oricărei modificări climatice care se poate abate asupra casei tale.

Mai mult

Ideal pentru renovarea acoperişului

Cu Gerard, înlocuirea acoperișului este simplă. Procesul este rapid, fără costuri exagerate și cu cât mai puțină agitație posibil.

Mai mult

La fel de frumoase precum ţiglele de argilă, dar mult mai puternice şi mai uşoare. Este posibil?

Poți găsi un acoperiș care să fie la fel de frumos ca cel cu țiglele de argilă, dar la fel de puternic și de ușor ca acoperișurile din oțel sau aluminiu? Există varianta ideală?

Mai mult

Aplicaţii speciale

Ai o nevoie specială privind acoperișul casei tale? Izolare fonică pentru mansardă? O casă unică la munte? Un acoperiș puțin înclinat? Avem noi soluția.

Mai mult

GERARD îţi oferă avantaje unice pentru segmentele de construcţii noi

Acoperișuri din țiglă de argilă sau beton, foarte frumoase dar grele și fragile și acoperișuri mai ușoare, dar foarte puțin atractive, din metal vopsit. Alte opțiuni nu existau. Până la GERARD.

Mai mult

Cea mai lungă perioadă de garanţie de care poţi beneficia pentru sisteme de acoperiş

Ce înseamnă cea mai lungă perioadă de garanție în cazul unui acoperiș? Te întrebi de ce suntem atât de încrezători? Citește mai mult.

Mai mult
Găsește

cel mai apropiat expert în acoperișuri