Peste 60 de ani de experienţă

În anul 1957, GERARD a inventat primele ţigle metalice cu acoperire de piatră naturală din lume

În anul 1957, fondatorul companiei, Lou Fisher, un inovator om de afaceri din Noua Zeelandă, a inventat primele țigle metalice cu acoperire de piatră naturală. În următorii cincizeci de ani, acest concept a fost dezvoltat folosind cea mai nouă tehnologie care a permis AHI Roofing să se bucure de o expansiune rapidă cu cele patru fabrici de producție pe patru continente, inclusiv sediul european din Ungaria. Marca GERARD face parte din IKO METALS Europe NV – firmă de nivel mondial. Proprietarul nostru este IKO Industries, o companie prezentă peste tot în lume, cu peste 3.500 de angajați și peste 25 de fabrici cu producție în întreaga lume.

Vezi acest scurt material video despre povestea noastră care ar putea să facă din acesta un scenariu pentru James Bond!

GERARD originalul din 1957

Cronologia inovaţiei

Mai mult
Cronologia inovaţiei
7263_0_20170302161050.jpg

Viziune

În timp ce lumea din jurul nostru, clienții noștri și rolurile noastre se schimbă, un singur lucru rămâne bătut în cuie: am construit întotdeauna mai bine împreună. Vedeți de ce țiglele din oțel GERARD sunt cea mai buna alegere pentru acoperișul dumneavoastră.

Mai mult

Misiune

Misiunea noastră este să oferim un acoperiș care să vă scape de griji, cu o greutate redusă, care să vină cu o garanție de 50 de ani și să fie puternic și frumos. Citiți mai multe pentru a afla cum asigurăm noi această valoare excepțională clienților care aleg acoperișul GERARD.

Mai mult
Misiune
7297_0_20170302161423.jpg

Sustenabilitate

Acoperișul din oțel presat GERARD este una dintre cele mai prietenoase alegeri de acoperiș din punct de vedere al mediului. Oțelul pe care îl folosim pentru țiglele de acoperiș GERARD este cel mai prietenos cu mediul din lume. Citiți mai multe despre amprenta noastră ecologică.

Mai mult

Știri

Cum ești?

Mulțumesc de întrebare. Suntem bine. Dar te vom anunța imediat dacă apare ceva interesat la GERARD