Sustenabilitate

CHIAR ȘI PLANETA PĂMÂNT AR FI ALES GERARD.

 

Acoperișul din oțel presat GERARD este una dintre cele mai prietenoase alegeri de acoperiș din punct de vedere al mediului 

ȘTIAȚI?

Oțelul este materialul cel mai prietenos cu mediul din lume?

De fapt, acesta poate fi reciclat la infinit, fără a-și pierde din calități. Atunci când acoperișul metalic GERARD ajunge la finalul duratei sale de viață utile, nu trebuie să ajungă la groapa de gunoi. Acesta poate fi reprelucrat într-un alt produs din oțel.

 

Pentru transportul țiglelor din oțel este nevoie de mai puțină energie

Țiglele din beton și ceramică sunt masive și grele. Ar fi nevoie de mijloace de transport cu gabarit depășit pentru transport. Același camion poate transporta suficiente țigle pentru acoperiș din oțel presat GERARD pentru aproximativ 10 case, folosind mai puțină energie (și de aceea mai puțin carbon) pentru transport.


Un acoperiș cu greutate redusă are nevoie de un cadru de lemn mult mai mic

Comparativ cu acoperișul din cu țigle din beton, acoperișul din oțel presat nu are nevoie de un cadru de suport mare, ceea ce înseamnă o economie de resurse. Cu alte cuvinte, este nevoie să tăiem mai puțini copaci pentru acoperișul GERARD față de acoperișurile din beton sau ceramică.


Furnizorii locali sunt preferați de GERARD

Este de o importanță esențială pentru noi să lucrăm cu parteneri locali pentru materia noastră primă, ceea ce reduce rutele de transport și emisiile de CO2. Dacă este posibil, ne dorim să realizăm și transport pe căile ferate.

 

Ce înseamnă pentru noi sustenabilitate

Sustenabilitate este în definitiv un cuvânt cu sens general. Totuși,o noțiune comună privind sustenabilitatea, înțeleasă de toată lumea– capacitatea de a continua pe termen lung. Sustenabilitatea este un proces, o călătorie nesfârșită, o îmbunătățire continuă fiind scopul în sine.

 

ISO 14001 Managementul Mediului  

The Fletcher Building Roof Tile Group, producătorul Gerard Roofs, a adoptat Standardul pentru Managementul Mediului ISO 14001 și dorește să adopte măsuri de îmbunătățire continuă, Roof Tile Group respectă cadrul de sustenabilitate care indică că societatea funcționează conform unei modalități care asigură succesul financiar prin practica administrării de mediu, conducere etică și prin acceptarea rolului nostru de cetățeni corporate în comunitățile în care lucrăm.

Ce înseamnă acest lucru în rutina noastră de zi cu zi?

Să indicăm doar câteva exemple:

  • gestionare selectivă a deșeurilor
  • reciclarea și a altor materiale în afară de oțel:
  • șindrilelor de piatră
  • carton
  • paleți de lemn
  • folii de plastic etc.