GERARD este extrem de rezistent la condiţiile meteo. Vi se pare liniştitor?

Sistemul de acoperişuri GERARD este proiectat să reziste aproape oricărei modificări climatice care se poate abate asupra căminului dvs.

vânturi cu viteză mare? Protecţia gerard este activă!

Un uragan de 160 km/h se poate abate asupra dvs., dar acoperișurile rezistente la condițiile meteo extreme pot face față chiar și acestui uragan!

Verificați legendarul nostru test de rezistență la uragan. Acesta vă poate proteja locuința chiar și împotriva celor mai groaznice furtuni. Care este secretul nostru?

Sistemul unic de fixare orizontal al GERARD.

Sistemul unic de fixare orizontal al GERARD

Șindrile bituminoase fixare verticală și material flexibil.
Nu poate rezista vânturilor extreme.

 

Țigle metalice in panouri mari
Fixare verticală. Nu pot rezista vânturilor extreme.

 

Beton/Ceramică
Doar greutatea țiglelor le menține pe acoperiș
Nu pot rezista vânturilor extreme.

 

GERARD
Fixare orizontală
8 cuie pe fiecare țiglă
Rezistență la vânturi extreme.

Fiecare panou este fixat orizontal în 8 puncte diferite cu cuie de scândurile acoperișului, astfel că forța de forfecare produs de vânt este practic eliminat. Cele mai multe alte produse pentru acoperiș se bazează pe metodele de fixare verticale care au tendința să se desprindă din cauza vânturilor puternice.

Întrebați montatorii noștri profesioniști dacă au fost nevoiți să repare vreodată un acoperiș GERARD afectat de furtună.

Furtuni puternice cu grindină şi ninsoare? PROTECŢIA GERARD este activă!

Țiglele GERARD rezistă la grindină de până la 30 mm.

 

Schimbările extreme în clima noastră pot aduce furtuni cu grindină care afectează acoperișurile. Nu aveți nicio grijă cu acoperișurile GERARD! Sistemul nostru de acoperiș rezistă la acțiunea grindinei de până la 30 mm. Nici măcar pietrele masive de 90 mm nu pot perfora acoperișurile GERARD, astfel că siguranța acoperișului rămâne intactă, indiferent de condițiile meteo.

 

În plus, un material salvator este încorporat în fiecare profil GERARD stratul de piatră. Textura sa dură nu va permite zăpezii să alunece, ci va ține zăpada pe loc până când aceasta se topește natural și fără pericol. GERARD poate rezista unei sarcini de zăpadă și stratul de protecție nu va fi afectat când este expus la gheață și îngheț!

 

Iarnă, gheață și zăpadă? Cu acoperișul fără griji GERARD înseamnă că ne distrăm!

Iar acoperișul dvs. chiar arată drăguț fără acele opritoare de zăpadă inestetice!

 

Întrebați montatorii noștri profesioniști dacă au fost nevoiți să repare vreodată un acoperiș GERARD afectat de grindină.

Incendiu? PROTECŢIA GERARD este activă!

O locuință cuprinsă de incendiu este mai bine protejată cu GERARD.

O locuință cuprinsă de incendiu se poate prăbuși sub acoperișul greu, dar este mai puțin probabil să se întâmple cu acoperișul din metal presat, cu greutate redusă! Sistemul de acoperiș GERARD este rezistent la incendiu deoarece substratul de aluminiu incombustibil și stratul de acoperire de la suprafață împiedică chiar și răspândirea flăcărilor. Cu fiecare țiglă care este bine fixată în opt puncte, sunt puține șanse ca acoperișul să se prăbușească și nu va permite scânteilor să pătrunda în locuință. Drept urmare, acoperișurile GERARD au trecut cu brio cele mai exigente teste internaționale.

Cutremure? PROTECŢIA GERARD este activă!

Fiind de 10 ori mai ușor decât țiglele din beton sau ceramică, țiglele rezistente la condiții meteorologice extreme pot să facă față chiar și unor cutremure mici. Există situații documentate cu privire la alte acoperișuri cu greutate mare care s-au prăbușit peste locuință, în timp ce acoperișurile GERARD de pe aceeași stradă au rămas intacte sau au suferit pagube minime. Pereții slăbiți pot susține un acoperiș cu greutate redusă, iar țiglele ce se montează interconectat  pot oferi un plus de rezistență acoperișului.