Testimoniale

Ce spun proprietarii şi montatorii profesionişti despre GERARD?

pagina de start:
Instalarea a fost rapidă şi precisă

Instalarea a fost rapidă şi precisă

Îmi place acoperişul meu GERARD dar, mai presus de toate, îl iubesc! Instalarea a fost rapidă şi precisă. Nu prea am avut noroc de vreme când am refăcut acoperişul, ploua cu găleata toată ziua. Totuşi, nu am fost afectaţi de nicio infiltraţie în această perioadă. De atunci, am „supravieţuit” unor furtuni violente, dar am fost aşa de uşuraţi că nu mai eram nevoiţi să ne facem griji că vântul ne va smulge ţiglele! Am avut şi grindină, dar nici aceasta nu ne-a afectat acoperişul GERARD. Pur şi simplu nu trebuie să ne mai facem griji atâta timp cât casa noastră se află sub acest acoperiş.

Szilágyi Ferenc, proprietar

Érd, Ungaria

GERARD este alegerea perfectă pentru renovarea acoperişurilor

GERARD este alegerea perfectă pentru renovarea acoperişurilor

Montăm ţigle GERARD de peste 20 ani. În ultimii ani, am realizat în principal lucrări de renovare a acoperişului la casele vechi. Clienţii au realizat că GERARD reprezintă alegerea ideală pentru renovarea acoperişurilor, deoarece ţiglele sunt foarte rezistente, dar, în acelaşi timp şi uşoare. De aceea, nimeni nu trebuie să îşi mai facă griji pentru ranforsarea structurilor vechi din lemn. Recomand GERARD!

Marjan Ošlak, montator profesionist

Celje, Slovenia

Acoperişul ne-a satisfăcut toate aşteptările

Acoperişul ne-a satisfăcut toate aşteptările

Hotelul Rakitna şi trei blocuri de apartamente din apropiere sunt toate acoperite cu GERARD din anul 2010. Am ales GERARD deoarece ne-a fost recomandat de clienţii satisfăcuţi. Acoperişul ne-a satisfăcut toate aşteptările, nu avem niciun fel de problemă cu acesta şi credem că nu vom avea nici în viitor.

Meta Šimenko, proprietar şi director al Hotelului Rakitna

Slovenia

pagina de start:
Găsește

cel mai apropiat expert în acoperișuri

Cereri de ofertă

Trimite cererea

Selectați un montator profesionist