UŞOR. FRUMOS. REZISTENT.

La GERARD lucrăm deja cu parteneri de top – dar realitatea e că printre aceștia sunt unii care chiar merită evidențiați, pentru că au rezultate excepționale ce trebuie răsplătite pe măsură!

E un lucru pe care îl putem face doar cu ajutorul clienților noștri, care la fel ca tine, decid să evalueze partenerii GERARD folosind sistemul nostru simplu de rating.

Cei care ne împărtășesc experiențele cu partenerii GERARD pot participa la campania „Evaluezi și câștigi!”, dotată cu un premiu excepțional, la fel ca acoperișurile noastre - noul iPhone 14!

 

Chiar dacă nu ești interesat de premiu, poți să faci evaluarea fără să participi la tragerea la sorți și să ajuți partenerul GERARD cu care ai colaborat să obțină recompense importante!

 

Cine poate participa la tragerea la sorți?

Au dreptul de a participa toți cei care au cumpărat și au montat un acoperiș GERARD, oricând între 1.1.2022 și 30.11.2023, cu ajutorul unuia dintre partenerii noștri specializați, acordând acestuia o evaluare.

Vom prezenta toți partenerii care au primit o evaluare în Topul partenerilor GERARD, unde vom descoperi împreună cine sunt experții în acoperișuri, cu ajutorul tău!

 

Te rugăm să completezi mai jos numărul de Certificat de garanție GERARD pentru evaluare, indiferent dacă optezi sau nu să participi la tragerea la sorți:

Număr Certificat de garanție