iulie 2022

Discountul tău de 25% e doar la o vizită distanţă!

Dacă îți place să mergi în vizită, o să iubești noul showroom Gerard; și nu, nu ne referim doar la fotoliile adânci și confortabile, la cafeaua bună, la ambientul plăcut sau la discuțiile de calitate despre subiectul nostru preferat, acoperișurile, ci la unul din paradoxurile noii noastre campanii de comunicare - când vii la Gerard în vizită, nu trebuie să aduci nimic, dar pleci în mod garantat cu un discount de 25%!

“În urma lansării noului nostru showroom, am hotărât ca orice potențial client care ne trece pragul să devină automat eligibil pentru un discount consistent. De ce? E simplu - pentru noi calitatea nu e un concept abstract, ci o dimensiune foarte concretă și palpabilă, pe care o poți descoperi ușor în produs, dar  care trece dincolo de el, regăsindu-se inclusiv în experiența pe care o ai de-a lungul procesului de vânzare”, ne-a spus Cosmin Paun, Director Executiv. “Acesta e motivul pentur care am insistat să creem un spațiu confortabil în care orice potențial client să poată descoperi și interacționa cu produsele noastre, un spațiu conductiv către conversație, care să pună în valoare cunoștințele consultanților noștri.”, a adăugat acesta.

Te-am făcut curios? Te așteptăm oricând să treci pragul showroom-ului Gerard din Băneasa Business & Technology Park, de pe șoseaua București – Ploiești 42-44, din clădirea B, etaj 2, pentru a simți, testa și descoperi calitatea sistemelor noastre de acoperișuri.

Dar dacă un discount de 25% la o viitoare achiziție îți face cu ochiul, nu uita ca data limită până la care acesta este disponibil este 15 septembrie 2022. Dacă ești interesat, stabilește o întâlnire cu consilierii noștri folosind formularul de aici. Noi te așteptăm cu mult drag!

Discountul tău de 25% e doar la o vizită distanţă!