6 motive pentru care să ai încredere în acoperişul GERARD

Ai putea spune că 60 de ani este aproape o viață întreagă. Pe parcursul a șase decade te bucuri de copilărie, înveți multe, crești, îți întemeiezi o familie, muncești o grămadă, ai zile bune și zile rele și, de ce nu, te distrezi cu nepoții. Iar GERARD a împlinit deja 60 de ani! Timp pe care l-am investit în dezvoltarea unui acoperiș în care lumea să aibă încredere, indiferent de vreme. Această perioadă lungă de timp ne-a ajutat să îmbunătățim produsele și să venim continuu cu idei creative, inovatoare. În tot acest timp, ne-am perfecționat în a-ți oferi 6 motive bune pentru care GERARD e de încredere atunci când vine vorba de un acoperiș nou sau de înlocuirea celui vechi.

6 motive pentru care să ai încredere în acoperişul GERARD

  1. GERARD este sigur: garanția de 50 de ani are în spate mai mult de 60 de ani de experiență și inovație.
  2. GERARD este frumos: acoperișurile GERARD cu piatră naturală sunt mai atrăgătoare pentru noi decât acoperișurile metalice vopsite și pot rămâne așa pentru multe decenii, indiferent de vreme.
  3. GERARD este rezistent: prin prinderea fiecărei țigle în opt puncte diferite, aceasta stă la locul ei. Știm și că îți poate proteja casa chiar și în timpul unui uragan.
  4. GERARD este ușor de întreținut: fii fără grijă, acoperișul metalic nu se va sparge și nu va cădea în timpul unei furtuni.
  5. GERARD este ideal pentru renovare: țiglele ușoare și de dimensiuni mari fac din înlocuirea unui acoperiș un proces ușor și rapid. În plus, pot fi montate chiar peste acoperișul deja existent.
  6. GERARD este precis: montatorii specializați GERARD garantează o instalare rapidă și precisă.

Cu un așa produs de încredere, nu e de mirare că am devenit o mare familie internațională și totodată lider în producția sistemelor metalice acoperite cu piatră. Gama noastră este vastă și stilată, oferind șapte profile atractive și o minunată selecție de culori, asta pe lângă atributele menționate mai sus. Acum că știi de ce să ai încredere în noi, nu suntem siguri că toate aceste informații te vor convinge să ne scoți la o bere, dar sperăm că măcar te vor face interesat în a afla mai multe despre acoperișurile GERARD.