Acoperiş rezistent la furtunile de vară?

Căldura verii este așteptată de multă lume; cu toate acestea, în anumite zone din Europa, vara vine cu riscuri ridicate de condiții meteo severe și cu vânturi puternice. Schimbarea climatică aduce din ce în ce mai multe furtuni, iar asta îți poate afecta acoperișul.

Ridicarea de la vânt are loc atunci când presiunea de dedesubtul unui acoperiș este mai mare decât cea de deasupra sa. În timp ce vântul trece peste acoperiș, presiunea de deasupra scade, iar presiunea de dedesubtul acestuia crește, prin găuri și fante. Exact ca aripa unui avion în timpul decolării, acest fenomen produce un efect de ridicare, ceea ce poate duce la avarierea sau chiar desprinderea acoperișului.

Cu acoperișul GERARD nu trebuie să-ți faci griji. Și un uragan cu vânturi de 160 km/h să se abată asupra casei tale și acoperișul nostru rezistent la vreme extremă îi poate face față! Luând în calcul testele noastre și testimonialele din întreaga lume, chiar poate! De ce este GERARD atât de puternic? Pentru că fenomenul menționat mai sus este eliminat de sistemul de prindere orizontal, unic pe piață — fiecare panou este ancorat în opt puncte diferite. Cele mai multe produse alternative se bazează pe metode de prindere verticală, care sunt vulnerabile la vânt puternic.

Sistemul inteligent de prindere al acoperișului tău poate preveni desprinderea acoperișului pe timp de furtună. Indiferent cât de puternice vor fi vânturile aduse de schimbarea climatică, acoperișul tău GERARD îți va proteja căminul!

Acoperiş rezistent la furtunile de vară?