Acoperişul de vis: eleganţă, clasicul negru şi rezistenţă la furtuni

Știm că ți-ai dori un acoperiș elegant, negru, care să îi ofere casei tale cea mai bună protecție împotriva furtunilor.

Acoperişul de vis: eleganţă, clasicul negru şi rezistenţă la furtuni

Ilustrație: GERARD Eleganta - Acoperișul de vis pentru vremurile moderne

 

Negrul revine în tendințe. În materie de acoperișuri, am observat că negrul este din nou la mare căutare, chiar și în țările unde, în mod tradițional, roșul este culoarea predominantă. Mai mult, când vine vorba de design, premisa este: cu cât mai simplu, cu atât mai bine. În prezent, oamenii apreciază eleganța formelor simple. Plecând de la convingerea că fiabilitatea nu se va demoda niciodată, în această ecuație a fost inclusă și calitatea durabilă oferită de GERARD.

Aceste două tendințe sunt perfect îmbinate în modelul GERARD Eleganta, un acoperiș cu o rezistență sporită  la furtuni, proiectat special pentru vremurile moderne pe care le trăim.

GERARD, producătorul de acoperișuri ușoare, durabile și estetice, inventate în Noua Zeelandă în urmă cu mai bine de 60 de ani, oferă în prezent și acest tip de țigle cu adevărat moderne, în plus față de profilurile clasice, tradiționale și mediteraneene.

Sistemul de fixare în 8 puncte al acoperișurilor GERARD rezistă și celor mai puternice rafale de vânt. Oțelul solid, rezistent la coroziune, oferă o protecție excepțională împotriva furtunilor cu grindină. Aceste calități îndeplinesc cerințele actuale pentru un acoperiș care să facă față provocării extremelor meteorologice imprevizibile, generate de schimbările climatice.

Datorită tehnologiei unice de fixare în 8 puncte, menită să sporească siguranța (fiecare țiglă GERARD este fixată orizontal în 8 puncte cu ajutorul cuielor, conform celor prezentate mai jos), poți fi sigur că nici cea mai puternică rafală de vânt nu va reprezenta o amenințare pentru casa ta.

 

Acoperişul de vis: eleganţă, clasicul negru şi rezistenţă la furtuni

Combinația perfectă: Aspect deosebit și liniște sufletească. GERARD Eleganta.