AI NEVOIE DE UN ACOPERIŞ MAI PUŢIN OBIŞNUIT?

AI NEVOIE DE UN ACOPERIŞ MAI PUŢIN OBIŞNUIT?

GERARD Diamant Charcoal îți protejează mansarda

 

Există case normale, pe care le putem numi case obișnuite și există case ușor diferite, pe care le putem numi case aparte / speciale.

Cele din urmă sunt expuse la un mediu mai special, cu condiții meteo extreme, spre deosebire de primele, de casele obișnuite. Casele aparte / speciale sunt construite la munte sau la mare și se confruntă cu vânturi și ninsori puternice sau precipitații abundente.  

Un alt factor diferențiator poate fi și structura acestora. Pot avea o pantă mai mică decât cea ale caselor obișnuite sau pot avea cerințe mai complexe în ceea ce privește acoperișul. Casele speciale au nevoie de soluții de acoperire speciale.

Ai nevoie de o soluție de acoperire cu cerințe speciale?

GERARD are ceea ce îți trebuie. / Acoperișurile GERARD sunt ceea ce îți trebuie.

 

  • ACOPERIȘ REZISTENT LA ZGOMOT PENTRU MANSARDĂ

Când îți transformi mansarda într-un spațiu de locuit, protecția fonică devine un factor important. Ai nevoie de un acoperiș ușor, dar și de nopți liniștite. Compus din țigle din oțel, acoperișul GERARD este ușor, iar stratul de piatră naturală reduce semnificativ zgomotul pe care l-ar putea crea ploile abundente sau orice alt fenomen al naturii. În plus, sistemul de interblocare, unde se suprapun țiglele, contribuie la limitarea propagării zgomotului.

Un client mulțumit de acoperișul său GERARD, care și-a transformat mansarda într-un spațiu de locuit, ne-a împărtășit experiența sa:

„Avantajul unui acoperiș GERARD în comparație cu alte acoperișuri ușoare este că, datorită stratului de piatră, protecția împotriva zgomotului este mult mai bună. Și chiar arată foarte bine! Locuim la mansardă, iar protecția împotriva zgomotului a fost foarte importantă pentru noi. Nu ne doream un acoperiș fără izolare fonică. Am avut deja o mulți vizitatori care au dorit să vadă noul acoperiș și au rămas impresionați!’‘ Dl Zoltán Sebestyén, Érd, Ungaria

 

  • ACOPERIȘ UȘOR ÎNCLINAT

Unele case au fost construite cu o pantă destul de mică ce nu permite montarea mai multor țigle. Acestea au nevoie de o soluție special proiectată pentru pantele mici. Țiglele GERARD® sunt adesea utilizate pentru astfel de acoperișuri. Panta minimă tehnică este limitată la 16% (9°). Pentru aprobare tehnică, însă, limita este de 21% (12°), în funcție de model. Lungimea acoperișului poate fi de până la 20 de metri.

Forma țiglelor și tehnologia de presare asigură etanșeitatea acestora, atât transversal, cât și longitudinal. Sistemul de panouri mici fixate cu îmbinări alternative creează etanșarea necesară pe acoperișurile ușor înclinate. Țiglele metalice GERARD® sunt ridicate la margini, perfect pentru o etanșare durabilă chiar și în condiții de vânt puternic.

 

  • ACOPERIȘ Pentru o casă la MUNTE

Zonele de munte sunt foarte frumoase, însă atunci când vine vorba de acoperișuri, pot fi destul de solicitante. Frumusețea vine la pachet cu un set de provocări pe care este nevoie să le planificăm atunci când construim o casă în zonele montane. Acoperișurile cu șindrile din lemn sunt foarte des întâlnire în zonele de munte, însă nu pot garanta siguranța unui acoperiș pe termen lung. Nu doar împotriva vânturilor puternice, ci și împotriva grindinei. Și să nu uităm de pericolele de incendiu la care acestea sunt extrem de predispuse.

GERARD a dezvoltat un profil special pentru aceste case: GERARD Corona.

Aspectul său este la fel de captivant ca a celor tradiționale din lemn, însă dispune de o garanție 50 de ani, ceea ce vine la pachet cu beneficii pentru siguranța și durabilitatea sa. Confecționat din oțel rezistent la coroziune și instalat orizontal, acoperișul GERARD Corona are fiecare țiglă ancorată în 8 puncte diferite. Nu există alte mărci de acoperișuri care vă pot proteja casa din zona de munte cu aceiași fiabilitate cu care o face acoperișul GERARD Corona.

În plus, datorită greutății reduse a țiglelor, acestea sunt ușor de transportat până la șantierele cu acces dificil și nu se vor sparge în timpul transportului.

Țiglele au o greutate redusă, sunt ușor de transportat până la șantierele cu acces dificil și nici nu se vor sparge în timpul transportului.

Totodată, aspectul acoperișurilor GERARD® nu este afectat de opritoarele de zăpadă. Granulele de acoperire de piatră naturală au aceeași funcție ca aceea a opritoarelor de zăpadă. În timpul dezghețului, apa topită se scurge prin granulele de piatră, iar zăpada se topește pe acoperiș.

Casa ta este una specială? La GERARD avem un acoperiș potrivit pentru ea.