Avantajele şi dezavantajele înlocuirii unui acoperiş

Cunoști jocul. Ce alegi să auzi prima oară? Vestea bună sau cea mai puțin bună? OK, ai ales vestea mai puțin bună.

Avantajele şi dezavantajele înlocuirii unui acoperiş

 

După înlocuirea acoperișului. Noul acoperiș al acestui han din Polonia este GERARD Corona.

 

Vestea mai puțin bună a înlocuirii acoperișului este aceea că s-ar putea să ai nevoie să faci asta mai devreme decât te aștepți. Mult mai devreme. Sunt anumite soluții de înlocuire a acoperișului care nu rezistă foarte mult. De exemplu, brandurile ieftine și de proastă calitate ale țiglelor de asfalt sau anumite țigle de lemn pot ceda la scurt timp, chiar și mai devreme de un deceniu.

Ți-ai fi dorit să investești doar o singură dată în viață într-un acoperiș, dar, iată, după doar 10 ani trebuie să investești din nou aceiași bani. Asta este o veste proastă, într-adevăr. Așadar, trebuie să te gândești cu atenție, încă de la început, la procesul de planificare, la ce tip de țiglă și ce brand de acoperiș vei cumpăra. Este o decizie pe termen lung ce implică o sumă semnificativă de bani. Nu te lăsa ademenit de un preț mic, s-ar putea să regreți mai târziu.

Avantajele şi dezavantajele înlocuirii unui acoperiş

 

Acum, acest han, privit din spate, pare liniștit și frumos, dar nu a fost întotdeauna așa.

 

În Polonia, unul dintre partenerii noștri a trebuit să lucreze la înlocuirea unui acoperiș vechi de 9 ani (da, ai citit bine, un acoperiș de NOUĂ ANI vechime). Era acoperit cu așchii de aspen, un anumit tip de țiglă din lemn.

Proprietarul clădirii care servește drept han (a se vedea fotografiile ilustrative) a dorit să înlocuiască acoperișul cu ceva mult mai durabil. El a fost pasionat de aspectul șindrilelor din lemn care au adăugat un oarecare farmec hanului său. A fost fericit să găsească GERARD Corona cu o garanție de 50 de ani împotriva intemperiilor și cu o frumusețe încântătoare a unei imitații din șindrilă de lemn.

 

Iar aceasta este vestea bună. Înlocuirea acoperișului poate fi o frumoasă continuare a poveștii tale despre acoperișuri. GERARD îți oferă beneficii de înlocuire ale acoperișului pe care, probabil, niciun alt brand nu ți le poate oferi:

- Datorită unui mijloc de oțel rezistent la coroziune, țigla este atât de ușoară încât, în unele cazuri, poate fi instalată pe acoperișul deja existent cu doar câteva șipci noi

- Pe lângă greutatea sa redusă, datorită durabilității oțelului și a tehnicii unice de fixare orizontală în 8 puncte, este rezistent la intemperii pe o perioadă de 50 ani. Garantat. Nu este o promisiune deșartă, ci vine susținută de experiența a peste 60 de ani de existență a GERARD

- Datorită acoperirii cu piatră naturală, arată la fel de frumos ca un acoperiș din lut

 

Știi care este cea mai bună parte a înlocuirii acoperișului într-un singur cuvânt?

GERARD☺