Care este cel mai bun acoperiş pentru schimbarea climatică?

Cumpărarea unui acoperiș este o decizie importantă. Ai nevoie de toate informațiile relevante înainte să faci achiziția.

Care este cel mai bun acoperiş pentru schimbarea climatică?

 

Tocmai de asta noi, la GERARD, te asistăm necontenit cu sugestii pentru ca tu să iei decizia potrivită ție. Toate recomandările au la bază experiența noastră, de mai bine de 60 de ani, în crearea uneia dintre cele mai bune soluții de acoperiș din lume.

Ai nevoie de protecție de top pentru extremele meteorologice?

Te sfătuim să nu ignori mediul înconjurător mai larg din zona unde este situată casa ta. Ploile cu vijelii, vânturile puternice și grindina sunt condiții meteo din ce în ce mai frecvent întâlnite în zilele noastre, iar un acoperiș trebuie să fie în stare să demonstreze că este construit pentru toate sezoanele.

Este casa ta situată într-o zonă expusă condițiilor meteo extreme precum ploi violente, vijelii sau grindină? Materialele pentru acoperișuri și tehnicile de instalare a acestora joacă un rol crucial în protecția casei tale. Țiglele de ceramică sau beton pot fi smulse sau sparte de grindină sau de vijelii.

Care este cel mai bun acoperiş pentru schimbarea climatică?

 

Cu toate că există excepții (precum șindrilele bituminoase IKO), alte șindrile bituminoase ieftine, de calitate proastă, pot fi afectate grav chiar și de către radiațiile UV — și asta într-o perioadă scurtă de timp.

Dar sistemul de acoperiș de la GERARD este proiectat să reziste cam oricărei schimbări climatice care se abate asupra casei tale. De ce?

Pentru că acesta nu este un mesaj de marketing; este un produs excepțional, cu rezultate excepționale.

  

Privește la exemplele de mai jos!

  • Grindină vs GERARD
Care este cel mai bun acoperiş pentru schimbarea climatică?

 

Vedere de pe un acoperiș GERARD după o grindină furioasă în Črnomelj

În ziua de 8 Iunie 2018, o grindină cu bucăți de gheață cu diametre de până la 10 centimetri a lovit zona de sud-est a Sloveniei. Cea mai afectată a fost municipalitatea din Črnomelj, unde acoperișurile a peste 1.700 de case și clădiri non-rezidențiale au fost distruse. Acoperișurile GERARD au demonstrat că sunt rezistente la grindină. În ciuda dimensiunilor bucăților de gheață, acoperișurile GERARD au rămas impermeabile; suprafața de contact a fost ușor deformată, dar nu și perforată. Nu la fel s-a întâmplat și în cazul celorlalte acoperișuri.

Poți avea încredere în acoperișul tău GERARD chiar și în fața unei grindine extreme.

 

  • Vânturi puternice și ploaie torențială vs GERARD

Rezistența acoperișurilor noastre în fața condițiilor meteo severe este superioară mulțumită sistemului de prindere orizontal. Vântul puternic este principala cauză a deteriorării acoperișului și a inundării casei. Conform testelor efectuate de noi și a testimonialelor, sistemul nostru unic de instalare cu prindere în opt puncte (pe fiecare țiglă) îți poate proteja casa chiar și în timpul unui uragan cu o viteză a vântului de până la 160 km/h.

Care este cel mai bun acoperiş pentru schimbarea climatică?

 

Poți să ai încredere într-un acoperiș GERARD chiar și în fața vânturilor năprasnice. Căminul și familia ta vor fi protejate.

 

Schimbările extreme de vreme necesită soluții GERARD extreme.

 

Poți găsi mai multe informații despre beneficiile GERARD aici.