Cele 4 beneficii pe care trebuie să le aibă sistemele pentru înlocuirea acoperişului

Înlocuirea acoperișului unei case este o decizie foarte importantă de luat. Există o gamă largă de produse și brand-uri dintre care poți alege.

De asemenea, este un proiect complex ce implică țigle, accesorii, straturi și un cost semnificativ. Prin urmare, înlocuirea acoperișului necesită experiență și pregătire.

Cele 4 beneficii pe care trebuie să le aibă sistemele pentru înlocuirea acoperişului

 

De aceea noi, cei de la GERARD, ne-am hotărât să vă ajutăm cu câteva sfaturi și trucuri ca să luați decizia corectă. Toate sfaturile sunt bazate pe cei peste 60 de ani de experiență pe care îi avem în construcția de acoperișuri.

Să începem...

 

CARE ESTE ABORDAREA OPTIMĂ ATUNCI CÂND DORIȚI SĂ VĂ ÎNLOCUIȚI ACOPERIȘUL CASEI?

Care sunt riscurile pe care trebuie să le evitați și care sunt beneficiile pe care trebuie să le luați în considerare?

Fiți atent la capcanele legate de înlocuirea acoperișului!

 

  • SOLUȚII PENTRU ÎNLOCUIREA ACOPERIȘURILOR GRELE

Nu ignorați timpul și costurile suplimentare pe care le cheltuiți pe o structură de rezistență din lemn nouă pentru montarea țiglelor grele. Acestea se pot rupe în timpul transportului și instalării, iar în condiții de vreme extremă, cum ar fi vântul puternic sau grindina, ar putea să nu vă protejeze casa. Din acest motiv credem că materiale tradiționale de categorie grea, cum ar fi țiglele din argilă sau beton nu sunt alegerea cea mai bună pentru repararea unui acoperiș.

 

  • SOLUȚII PENTRU ÎNLOCUIREA DE ACOPERIȘURI UȘOARE

Ați putea cumpăra un acoperiș ușor, cum ar fi tabla cutată sau alte produse, care vă economisesc banii de structură de rezistență a acoperișului. Acestea fiind spuse, ele nu arată atât de atrăgător pe cât v-ați dori. Și, de asemenea, s-ar putea să nu facă față pe termen lung forțelor naturii cum ar fi grindina, vânturile puternice și furtunile. GERARD rezistă la toate acestea și este rezistent chiar și la radiațiile UV, pentru a asigura nu doar de protecție, dar și un aspect atrăgător al acoperișului dvs. pentru următoarele decenii.

 

ATUNCI CARE ESTE CEL MAI BUN ACOPERIȘ PENTRU ÎNLOCUIREA ACOPERIȘURILOR?

Iată avantajele GERARD:

 

  1. MASĂ REDUSĂ

S-ar putea să nu fie nevoie să vă atingeți de acoperișul dvs. actual.  Țiglele noastre sunt de 7 (!) ori mai ușoare decât cele din argilă sau beton.  În anumite cazuri, un acoperiș GERARD nou poate fi instalat direct peste un acoperiș existent. Puteți vedea exemple de case cu acoperișuri refăcute chiar pe acest blog. Dar GERARD nu este doar ușor.

 

  1. FRUMOS

Datorită învelișului din piatră naturală care provine din vulcanii din Noua Zeelandă, acoperișurile GERARD pot fi atât de atrăgătoare încât nu o să vă vină să credeți că au un centru rezistent din metal.

 

  1. DURABIL

Centrul rezistent din metal poate proteja casa chiar și pentru nepoții dvs, nefiind de mirare faptul că GERARD are o garanție de 50 de ani. Poate vă întrebați cum se face că țiglele din metal nu ruginesc? Pentru că GERARD este protejat cu un strat din aluminiu - zinc anticoroziv pe ambele părți. GERARD este plăcut ochiului, dar are sens și din punct de vedere rațional. O metodă de înlocuire a acoperișului cu adevărat modernă. Poate cea mai bună. Decizia este a dvs.

 

  1. UȘOR DE INSTALAT

De asemenea, datorită țiglelor noastre ușoare și de mari dimensiuni, constructorii lucrează rapid  și vă puteți bucura mai repede de noul acoperiș.

 

Puteți găsi multe informații folositoare cu privire la înlocuirea acoperișului pe site-ul nostru. Aflați mai multe aici.

 

Pe data viitoare!