CONFIGURATORUL DE ACOPERIŞURI GERARD alias SIMULATORUL

CE PROFIL DE ACOPERIȘ ȘI CE CULOARE SE POTRIVESC CEL MAI BINE CU CASA MEA?

Asta e întrebarea de o mie de puncte pentru fiecare proprietar de casă.

CONFIGURATORUL DE ACOPERIŞURI GERARD alias SIMULATORUL

 

Fie că proiectăm o construcție nouă, fie că plănuim să refacem acoperișul, cu toții ne întrebăm ce culoare și ce formă de țiglă se potrivesc cel mai bine casei noastre. Culori închise și elegante sau culori calde și confortabile? Profiluri moderne și elegante sau un acoperiș rustic fermecător, cu țigle ondulate?

Vestea bună e că nu trebuie să te lași doar în baza imaginației tale, nu când există un instrument foarte util pentru asta!

Sincer, ai stat vreodată în fața casei tale cu un catalog al unui producător de acoperișuri în mână, încercând să vezi cum ar arăta casa dacă ar fi acoperită cu țiglele tale preferate? Ai comparat culoarea viitorului acoperiș cu cele ale ferestrelor, ușilor și pereților, dar ai simțit că pur și simplu nu e asta cea mai bună metodă să iei o decizie?

Acesta este motivul pentru care am decis să ajutăm oamenii  să treacă mai ușor peste această încercare. După ani de dezvoltare, am lansat cel mai recent și nou instrument al nostru:

 

SIMULATORUL DE ACOPERIȘURI GERARD

CONFIGURATORUL DE ACOPERIŞURI GERARD alias SIMULATORUL

 

Dacă dorești să vizualizezi acoperișul pe care îl dorești instalat pe casa ta, acest instrument va face exact acest lucru pentru tine. Și ceea ce o să îți placă cel mai mult la el este faptul că este...

ONLINE, SIMPLU DE UTILIZAT ȘI GRATUIT.

 

Cum funcționează?

Ei bine, de ce să nu o vezi cu ochii tăi? Poți să încerci să faci asta chiar acum folosind acest link! Dar înainte de asta am vrea să îți prezentăm principalele caracteristici ale acestui instrument în 4 pași simpli, ca să îți facem mai ușoară prima ta experiență cu Simulatorul nostru de acoperișuri

 

PASUL 1: Alege poza potrivită pentru casă!

Pur și simplu trebuie să încarci o fotografie a casei tale și poți adăuga la ea tipul de profil preferat de la GERARD, selectând și culoarea dorită. Dar să trecem la treabă văzând și făcând – am pregătit pentru tine un tutorial video destul de util. Îl poți viziona imediat și vei ști rapid cum să „așezi” acoperișul virtual GERARD pe propria ta casă cu ajutorul Simulatorului de acoperișuri. Trebuie doar să dai click aici pentru tutorial.

Acum, dacă ești genul mai comod, nici măcar nu trebuie să te ridici de pe scaun ca să-ți fotografiezi casa, deoarece poți selecta din galeria programului o imagine generică a unei case care să arate similar cu a ta.

Încarcă o poză cu propria ta casă

CONFIGURATORUL DE ACOPERIŞURI GERARD alias SIMULATORUL

 

...sau alege una similară cu a ta dintre cele aflate deja in galeria noastră.

CONFIGURATORUL DE ACOPERIŞURI GERARD alias SIMULATORUL

 

PASUL 2: Alege un profil de acoperiș și culoarea!

Pot să aleg orice profil și culoare din întreaga gamă de acoperișuri GERARD?

Da, poți!

Nu-i așa că e o treabă minunată? Poți șă treci prin toate combinațiile disponibile, jucându-te cu profile și culori până târziu în noapte, când restul familiei doarme buștean, în timp ce tu poți fi în sfârșit fericit, pentru că acum poți să îți vizualizezi casa cu diferitele variante de acoperiș la care până acum doar visai.

CONFIGURATORUL DE ACOPERIŞURI GERARD alias SIMULATORUL

 

PASUL 3: Compară primele două opțiuni de acoperiș într-o singură imagine!

În sfârșit, în acest punct am ajuns la funcția noastră preferată. Nu poți decide între o culoare la modă, ceva mai rece și modernă, și una mai prietenoasă și caldă? Ce-ar fi să le poți vedea pe amândouă, una lângă alta?

Acum poți să le pui pe același acoperiș, să-l vezi cum arată când e pe jumătate elegant și pe jumătate rustic, ca să poți simți cu adevărat diferența între ele. Acest lucru te va ajuta să vezi ce stil se potrivește cel mai bine cu forma, culoarea și caracterul casei tale.

CONFIGURATORUL DE ACOPERIŞURI GERARD alias SIMULATORUL

 

PASUL 4: Extensiile practice

Înainte ca singura ta dorință să fie să te duci la culcare, după ce ai încercat cine știe câte combinații, s-ar putea să vrei să faci câteva lucruri practice. S-ar putea să te gândești la lucruri de genul:

  • "Ar fi frumos să salvez această combinație"
  • "Oh, trebuie să împărtășesc asta chiar acum cu partenerul meu de viață pe Messenger sau Whatsapp"
  • "Oare aș putea obține o calculație pentru acoperișul ăsta?"
  • "Îmi mega place ce a ieșit, da’ întrebarea e dacă pot să cer direct o ofertă pentru proiectul pe care l-am definit aici"

Sperăm că ți-am citit corect gândurile. Toate aceste opțiuni sunt posibile cu ajutorul extensiilor practice.

CONFIGURATORUL DE ACOPERIŞURI GERARD alias SIMULATORUL

 

Deci, e toată lumea pregătită pentru o super călătorie în lumea tehnologiei? Creează-ți acoperișul de vis cu ajutorul Configuratorului și Simulatorului GERARD.

 

Pune-ți centura de siguranță, că ... decolăm!