Cum se instalează panouri solare pe acoperişuri Gerard?

Acum că ai nevoie de panouri solare pentru a menține viitoarele facturi ale gospodăriei cât mai mici și ai ales un acoperiș GERARD pentru casa ta, se pune întrebarea: cum se montează panourile solare pe acoperișurile GERARD?

Cum se instalează panouri solare pe acoperişuri Gerard?

Panouri solare pe un acoperiș GERARD Classic – „Zici că au fost mereu acolo.”

 

Cu GERARD te bucuri de câteva avantaje cand vine vorba de instalarea panourilor solare:

 • În primul rând, poți fi liniștit, pentru că instalarea este absolut etanșă. Vei proteja acoperișul de cel mai frecvent risc din timpul în timpul oricărei instalări peste țigle: scurgerile. De ce? Răspunsul este simplu: cu GERARD nu este nevoie de găuri date prin țiglă, astfel că nu există nicio modalitate ca precipitațiile să pătrundă în interior.
 • Probabil nu-ți place să aștepți. Nici nouă. Prin urmare am optat pentru o instalare rapidă. Nu va trebui să aștepți o mulțime de ani pentru a-l avea în sfârșit acolo sus.
 • În cele din urmă, nu e drăguț să stai pe spate și să te bucuri de un acoperiș frumos cu panouri solare nou-nouțe, care aprovizionează casa ta cu energie curată? Panourile solare se vor așeza elegant pe acoperișul tă, ca și cum au fost mereu acolo

 

Cum obții aceste beneficii?

Probabil că deja ai întrebări tehnice și vrei să afli mai multe despre cum asigurăm aceste avantaje.

Explicăm în câțiva pași simpli, cu ilustrații, astfel încât să ai o imagine cât mai clară despre cum abordează GERARD instalarea de panouri solare pe acoperișul tău.

 

Cum se instalează panouri solare pe acoperişuri Gerard?

Suporturile pentru panouri solare sunt fixate pe un acoperiș GERAD Classic.

 

Panourile solare sunt fixate pe acoperiș cu ajutorul suporturilor de panouri solare și a elemente de trecere tub panou solar.

 1. Suportul solar este fixat de sipca verticala, in zona capriorilor.
 2. Țigla din rândul de dedesubt este instalată pe șipcile acoperișului, apoi cârligul suportului va fi fixat de suport chiar deasupra țiglei.
 3. Țigla care acoperă partial suportul solar, este instalată pe șipcile de lemn, fără a se deteriora suprafața si fara a fi nevoie de alte strapungeri.
 4. Partea superioară a suportului solar este fixat din nou pe partea inferioară cu un șurub Allen și piuliță zimțată. Partea superioară este împinsă pe capătul inferior al plăcii de metal până când atinge placa în sine. În acest fel, toate sarcinile punctuale sunt transferate direct pe substructura acoperișului. Suprafețele de plăci nu sunt încărcate deloc, ceea ce reprezintă avantajul unic în comparație cu alte materiale de acoperiș atunci când sunt utilizate panouri solare.

 

Cum se instalează panouri solare pe acoperişuri Gerard?

 

Despre elementele de trecere tub panou solar de la GERARD, pentru introducerea în siguranță a liniilor electrice puteți citi în primul nostru blog despre panouri solare. Vă împărtășim linkul acelui blog la sfârșitul acestui articol.

 

De aceea credem cu convingere în tehnica noastră de instalare și în ce beneficii îți aduc suporturile solare.

 • Se potrivesc perfect sub panoul de țiglă, evitând penetrarea învelișului acoperișului. Astfel, etanșeitatea este asigurată și garanția de 50 de ani la intemperii a acoperișului tău GERARD nu este compromisă.
 • Fabricat exclusiv din aluminiu de calitate superioară. Prin urmare, nu există posibilitatea coroziunii galvanice a plăcilor de acoperiș.
 • Suporturile solare sunt echipate cu 3 setări de înălțime reglabile, făcându-le compatibile cu diferite înălțimi ale șipcilor/țiglei, potrivindu-se perfectă cu acoperișul tău.

 

În cele din urmă, vrem să ne asigurăm că tot procesul de instalare a noului tău sistem de panouri solare este impecabil și complet. De aceea am făcut o listă de sfaturi pentru montarea unui acoperiș GERARD perfect completat cu panouri solare.

 

O listă de sfaturi:

 • Mergi la profesioniști! Angajarea unui montator autorizat GERARD pentru instalarea suporturilor solare și a elementelor de trecere tub panou solar este esențială. Doar în acest caz se păstrează garanția la intemperii de 50 de ani.
 • Puneți în contact meseriașii! Montatorul autorizat GERARD trebuie să informeze instalatorul modulului fotovoltaic cum și unde trebuie să pășească atunci când merge pe acoperișul GERARD. Acoperișul nu trebuie deteriorat.
 • Folosește produse compatibile! Toate materialele de pe un acoperiș trebuie să fie compatibile cu țiglele GERARD pentru a preveni orice coroziune galvanică (contact electric între metale diferite). Cuprul și oțelul inoxidabil NU trebuie folosite.
 • Informează-te Dimensiunea șinelor atașate la cârligele de acoperiș care transportă modulul fotovoltaic depinde de condițiile locale, cum ar fi încărcările de zăpadă și vântul, forma și înălțimea clădirii, reglementările și standardele naționale și locale de construcție și reglementările de mediu.
 • Contactează-ne! Producătorul suporturilor solare GERARD te poate ajuta cu calculul suporturilor necesare și cu o schiță a poziției acestora pe acoperiș. Va avea nevoie de locația clădirii și de tipul modulului fotovoltaic.

 

Sperăm că toate întrebările tale au primit răspuns și acum ești de-acord că acoperișul GERARD și panourile solare se potrivesc perfect!

Dacă doriți să citiți mai multe despre panourile solare și acoperișul GERARD (și elementele de trecere tuburi panou solar), clic pe acest link către celălalt articol al nostru pe acest subiect:

Cu panouri solare pe acoperișurile GERARD pentru a depăși criza energetică.