Ingredientul secret al frumuseţii GERARD: piatra naturală

Ingredientul secret al frumuseţii GERARD: piatra naturală

 

Toți iubim ceea ce este natural.

Visul nostru a fost să creăm un acoperiș rezistent și ușor, dar cu aspect natural.

La GERARD, îți sunt disponibile aceste acoperișuri speciale, care sunt acoperite cu granule de piatră naturală.

Natural înseamnă și benefic pentru mediu: țiglele GERARD din oțel sunt reciclabile 100%.

Piatra ajunge în acoperișul tău în 7 pași:

1. Piatra este selectată în funcție de duritatea și de rezistența sa la apă, raze UV și ploaie acidă. Aceasta trebuie să dea țiglei atât o înfățișare atractivă, cât și protecție.

Ingredientul secret al frumuseţii GERARD: piatra naturală

 

2. Fărâmele de piatră sunt mărunțite pentru a întruni dimensiunile specificate și pentru a ne asigura că aspectul de piatră naturală arată minunat pe acoperișul tău.

Ingredientul secret al frumuseţii GERARD: piatra naturală

 

3. Dacă culorile naturale ale pietrei sunt atrăgătoare pentru noi, păstrăm granulele și avem încredere că îți vor plăcea și ție la fel de mult.

4. Când trebuie să adăugăm mai multe culori pentru ca tu să găsești nuanța ideală pentru casa ta, îmbrăcăm granulele de piatră naturală cu un strat ceramic. Pentru un finisaj durabil, folosim pigmenți rezistenți la căldură și raze UV. Și, pentru a obține cel mai bun rezultat posibil, aplicăm pigmenți anorganici în fabrica noastră.

Ingredientul secret al frumuseţii GERARD: piatra naturală

 

5. Pigmenții sunt contopiți în granule la 700º Celsius folosind un silicat (sticlă) și un sistem de liant de argilă pentru a asigura calitate și frumusețe care să țină decenii întregi.

6. După ce culoarea este selectată și granulele de piatră au dimensiunea corespunzătoare, sunt aplicate în așa măsură încât să asigure acoperire excelentă pe întreaga suprafață a țiglei. Odată ce acest proces este finalizat, acoperirea țiglei este atent monitorizată de inspectorii noștri bine pregătiți.

7. În cele din urmă, un strat protector — cireașa de pe tort — este turnat pe țiglă. Acest film transparent a fost creat pentru a asigura o suprafață robustă care să fie rezistentă la extreme meteorologice și care să minimalizeze daunele în timpul instalării. Cu toate că piatra este disponibilă într-o gamă atractivă de culori, oricare dintre acestea sunt mate. Mai mult, cu toate că granulele formează o legătură puternică cu țigla prin stratul de bază, aceasta continuă să se întărească timp de până la șase luni după manufacturare.

Stratul acrilic aplicat la final pe țiglă îmbunătățește acești doi factori. Acest film subțire și puternic curge printre granule și se usucă, conferind acestora aspectul de ud.

Nerăbdător să-ți alegi culoarea naturală preferată? Mergi la: Gama de culori GERARD.