Se poate ca un acoperiş să fie frumos, solid dar uşor, în acelaşi timp?

Vă amintiți reclamele TV din anii 90, la șampoanele care – pentru prima oară – erau în același timp și balsam? Da, e vorba de „Wash & Go”. Probabil că a fost primul șampon care a folosit termenul, acum consacrat, „2 în 1”. Șampon și balsam în aceeași sticlă. Excelentă ideea, nu-i așa?

Se poate ca un acoperiş să fie frumos, solid dar uşor, în acelaşi timp?

 

Se pune întrebarea dacă soluțiile de acoperiș ne pot oferi acest confort special și avantajul care rezultă din combinarea mai multor beneficii.

 

N-ar fi grozav să existe un acoperiș care să combine cele mai importante avantaje?

 

  1. TOȚI VREM UN ACOPERIȘ CARE SĂ FIE FRUMOS

Fără îndoială, fiecare vrea ca acoperișul casei sale să arate bine. De accea țiglele din ceramică sunt atât de populare. Țiglele din beton arată și ele bine. Acoperișul din tablă? Frumusețea nu e primul aspect care îți vine în minte când te gândești la el. Nu tuturor le place aspectul țiglelor din metal vopsit.

  • Știi că există un tip special de țigle solide, din metal, care nu sunt vopsite, ci acoperite cu piatră vulcanică naturală?
  • Știi că aceste țigle pot fi la fel de frumoase ca țiglele din ceramică, încât nici să nu-ți dai seama de diferență?
  • Știi că GERARD produce aceste țigle superbe din metal, acoperite cu piatră naturală?

 

  1. TOȚI VREM UN ACOPERIȘ SOLID ȘI DURABIL

Un acoperiș frumos nu are nici o valoare, dacă nu-ți poate proteja casa. Să fie solid și durabil sunt probabil cele mai importante aspecte ale unui acoperiș. Există țigle fragile, cum sunt cele din ceramică sau beton, care pot fi sparte în timpul unei furtuni cu grindină sau care pot fi ridicate de vânturile puternice. Alte soluții de acoperiș te pot dezamăgi pentru că se deteriorează, pur și simplu, datorită condițiilor de vreme sau a razelor UV, așa cum sunt țiglele ieftine din șindrilă bituminoasă. Nu este cazul țiglelor GERARD, din oțel rezistent la coroziune, care sunt virtual indestructibile. De aceea GERARD oferă o garanție de 50 de ani, ceea ce este extrem de important atunci când cumperi un acoperiș.

 

  1. FAPTUL CĂ E UȘOR ESTE UN BENEFICIU ÎN PLUS

Ei bine, probabil că greutatea nu e un aspect prioritar pentru tine, atunci când vrei să cumperi un acoperiș. Dar te-ai întrebat vreodată cât de mulți bani și materie primă (lemn) sunt în plus atunci când construiești o structură masivă pentru un acoperiș greu din ceramică sau beton? Și te-ai gândit vreodată cât poți să economisești cumpărând un acoperiș din țigle ușoare? Țiglele GERARD au doar 1/7 din greutatea țiglelor din ceramică sau beton. Fă calculele!

 

Uită de 2 în 1!
3 în 1 este noul trend. Doar în cazul sistemelor de acoperiș GERARD.