Un acoperiş care rezistă 50 de ani? Lasă grijile deoparte!

Un câine înseamnă mai mult decât un simplu cadou de Crăciun.

Asociațiile pentru protecția animalelor încurajează oamenii să gândească în perspectivă și să anticipeze viitorul. Iar noi înțelegem de ce.

Un acoperiş care rezistă 50 de ani? Lasă grijile deoparte!

 

GERARD, producător de acoperișuri aflat pe piață de peste 60 de ani, încurajează oamenii să se gândească la viitor, pentru că:

Un acoperiș ar trebui să reziste o viață întreagă, nu doar un deceniu.

Un acoperiș nou reprezintă o investiție substanțială, care pentru majoritatea oamenilor implică o perioadă de economisire de lungă durată. Mulți nu dispun de resursele necesare pentru a realiza această investiție în mod recurent după doar 10 sau 15 ani. Când vine vorba de achiziționarea unui acoperiș, oamenii tind să facă greșeala de a alege varianta cea mai ieftină la momentul respectiv, însă la scurt timp sunt nevoiți să îl înlocuiască din cauza rezistenței sale scăzute în fața condițiilor meteo, vântul, grindina și razele UV puternice fiind doar câteva dintre ele. Nu ezita să întrebi specialiștii în acoperișuri!

Când vine vorba de protecție, acoperișul este cel mai important element al casei. Fie că vine ploaia, vântul, grindina sau zăpada, acoperișul va proteja casa împotriva fenomenelor meteo și va asigura siguranța căminului tău.

În același timp, reprezintă și un element estetic esențial pentru designul general al casei. Alese cu grijă, profilul și culoarea acoperișului vor conferi casei tale un aspect durabil, de care te vei putea bucura chiar și după trecerea anilor.

Mai important de atât, alegerea materialului din care este fabricat acoperișul va transforma casa ta de vis în realitate.

 

Alege rezistența care sparge barierele temporale

 Indiferent dacă e vorba de o construcție de la zero sau doar înlocuiești acoperișul unei case mai vechi, alocă timp suficient alegerii materialului adecvat pentru acoperiș. O investiție importantă, decizii pe măsură – dacă faci alegerea potrivită, acoperișul îți va proteja casa timp de 50 de ani. Asta înseamnă zero costuri în ceea ce privește înlocuirea acoperișului, pentru toată viața. Nu sună rău, așa-i?

Acoperișul GERARD® are toate calitățile pe care le cauți și de care ai nevoie! Este ușor, extrem de rezistent, clasic și aspectuos. Care este secretul său?

Acoperișul GERARD® este mai ușor decât acoperișul tradițional din ceramică sau din beton, fiind realizat din metal cu piatră naturală Gerard. Acest lucru îi conferă o putere foarte specială. De ce să ai încredere în acest brand?

 

GERARD Roofing Systems produce acoperișuri de peste 60 de ani.

GERARD deține know-how-ul necesar pentru a fabrica un acoperiș care rezistă cel puțin 50 de ani.

GERARD folosește un oțel placat cu zinc-aluminiu pentru a asigura rezistența la coroziune pe termen lung a acoperișurilor.. Acesta este de până la opt ori mai rezistent la coroziune decât țiglele din oțel galvanizat. Stratul de piatră naturală le oferă țiglelor rezistență pe termen lung, soliditate și durabilitate, fără schimbări vizibile de culoare, oferind, de asemenea, și protecție împotriva razelor UV. Dacă alegi acoperișul GERARD fabricat din oțel placat cu zinc-aluminiu, poți fi sigur că nu va ceda nici în cele mai aprige condiții de grindină și îți va proteja casa datorită rezistenței sale caracteristice. Datorită fixării unice în 8 puncte menită să sporească siguranța (fiecare țiglă GERARD este prinsă în 8 puncte cu ajutorul cuielor), nici cea mai puternică rafală de vânt nu va reprezenta o amenințare pentru casa ta.

 

Un acoperiş care rezistă 50 de ani? Lasă grijile deoparte!

 

Dacă adaugi și garanția de 50 de ani privind rezistența la condițiile de vreme oferită de acoperișurile GERARD®, casa ta va beneficia de un nivel de siguranță sporit pe întreaga sa durată de viață. Astfel, scapi și de grija înlocuirii acoperișului.

Gândește în perspectivă. Alege GERARD!