Un acoperiş rezistent la furtuni şi uşor de întreţinut este mai important ca niciodată

A început sezonul furtunilor.

Un acoperiş rezistent la furtuni şi uşor de întreţinut este mai important ca niciodată

 

Ploaia torențială bruscă, vânturile intense și grindina sunt știri frecvente zilele acestea.

Consecințele lor sunt acoperișuri prin care se infiltrează apa, case deteriorate și oameni care au nevoie rapid de un specialist care să le repare acoperișul, până la următoarea furtună. Dincolo de toate acestea, constructorii de acoperișuri sunt greu de găsit zilele astea. Și chiar dacă găsești pe cineva în timp util, costurile de reparație vor fi foarte mari.

Ca să nu mai vorbim despre clădirile mari sau blocurile de locuințe, unde munca de reparare devine și mai complicată. Înălțimea clădirii, chestiunile privind proprietatea și responsabilitatea fac ca lucrurile să fie dificile. Cel mai bine ar fi să poți evita toate acestea, nu?

 

Cum putem evita repararea acoperișului, după ce furtuna ne afectează locuința?

Alegând un acoperiș rezistent la furtuni și care este ușor de întreținut. Ușor de zis, greu de făcut. De ce? Pentru că acoperișurile tradiționale, care sunt cel mai des întâlnite soluții de acoperiș, nu pot face față condițiilor extreme de vreme. Țiglele grele din ceramică sau beton pot fi sparte de către grindină sau dislocate de către vântul puternic. La fel se poate întâmpla și cu acoperișurile mai ușoare, din șindrilă bituminoasă, care pot fi deteriorate în așa mare măsură, încât e necesară înlocuirea lor chiar mai repede de 10 ani.

Dacă aceste acoperișuri, care sunt cel mai des întâlnite, pot ceda în condiții vitrege de vreme, ce tip de acoperiș îți poate asigura protecția casei, indiferent de vreme?

 

Există un acoperiș rezistent la furtuni, de care poate nici nu ai auzit

Nu e neapărat nevoie ca un acoperiș să cedeze în fața furtunii sau să fie înlocuit după un deceniu. Sunt acoperișuri de bună calitate care pot rezista până la 30 de ani. Există și un acoperiș special care vine cu o garanție de 50 de ani. Sunt mai multe branduri care pot promite asta, dar nu sunt multe cele care te pot scuti de bătaia de cap cu reparația acoperișului după furtuni. Nu va mai fi nevoie să-ți faci griji nici ca să găsești un constructor în timp util, să poți evita ploaia torențială de a doua zi sau să găsești culoarea potrivită pentru înlocuirea țiglelor în scurt timp. Gata cu înlocuirea țiglelor sparte sau dislocate!

Există un tip special de acoperiș, care nu necesită deloc reparații, pur și simplu pentru că rezistă la vânt puternic sau la grindină fără să fie deteriorat. Acoperișurile din metal, rezistente la coroziune, acoperite cu rocă naturală (ceea ce le face să fie foarte frumoase) sunt exact ceea ce îți trebuie. GERARD face acest tip unic de acoperiș. Metalul puternic oferă casei tale cea mai bună protecție împotriva grindinei. Sistemul de prindere a țiglelor, pe plan orizontal, care este și el unic, face ca acoperișul să fie rezistent chiar și în fața uraganelor, pentru că fiecare țiglă GERARD este prinsă de structura acoperișului cu 8 cuie speciale. Sistemul asigură impermeabilitatea acoperișului, indiferent de intensitatea ploii. Țiglele GERARD sunt tăiate și formate în așa fel încât să se potrivească oricărui tip de design și să permită instalarea lucarnelor sau a sistemelor de ventilație. De cele mai multe ori îți poți da seama de calitatea slabă a unui acoperiș, atunci când vine vorba de instalarea accesoriilor. Nu e cazul cu GERARD!

 

Căutarea a luat sfârșit. GERARD îți prezintă acoperișul rezistent la furtuni și care este ușor de întreținut. Gata cu grijile privind sezonul furtunilor!