Care este procedura normală a unui proiect de schimbare a acoperişului?

  • Aveți nevoie de un expert în acoperișuri: Când contactați Gerard, vă vom pune în legătură cu un montator Gerard aflat în apropierea dvs. Nu este un angajat GERARD, ci un antreprenor independent, instruit de noi și specializat în instalarea acoperișurilor GERARD.

  • Vizita montatorului: Montatorul GERARD va veni la locuința dvs. pentru a examina acoperișul dvs. El va fi acolo pentru a vă oferi sfaturi profesioniste și pentru a vă informa cu privire la detaliile care vă interesează. La sfârșit, el vă va întocmi o ofertă gratuită a proiectului dvs. de schimbare a acoperișului.

  • Găsiți data potrivită: Odată ce ați acceptat oferta, se face de obicei un avans de 50%, iar lucrarea este programată pentru o dată convenită de ambele părți. (Țineți cont de faptul că toate lucrările legate de acoperișuri sunt dependente de condițiile meteorologice, astfel că datele »bătute în cuie« pot necesita un pic de spațiu de manevră!)

  • Ziua cea mare: Instalarea durează în general o săptămână de lucru de la început până la sfârșit și se realizează în pași simpli și exersați:
  1. Ridicarea schelelor și luarea măsurilor de siguranță la marginea acoperișului
  2. Îndepărtarea materialul vechi de acoperire și scoaterea din zona de lucru
  3. Verificarea substructurii acoperișului, pregătirea suprafeței și instalarea noilor șipci pentru acoperiș, dacă este necesar
  4. Instalarea noului acoperis complet cu tot ce este necesar: muchii, coame, jgheaburi etc. (de obicei, aproximativ o zi)
  5. Curățirea zonei și efectuarea inspecției finale a noului acoperiș
  • Semnătura finală: Orice plată restantă trebuie făcută acum și montatorul Gerard vă înmânează certificatul de garanție și ghidul de întreținere