Cât costă?

Când vine vorba de cheltuielile cu acoperișurile, există capcane în care oamenii adesea cad. Asigurați-vă că nu deveniți victima unor astfel de minciuni: 

 • Acoperișul este acoperiș, chiar dacă este mai ieftin: dacă aveți nevoie să schimbați un acoperiș nou ieftin în 15-20 de ani, la final veți plăti mai mult. Pe termen lung, plătiți mai puțin dacă investiți o dată pentru un acoperiș GERARD cu garanție de 50 de ani. Și vă feriți de toată bătaia de cap care vine cu un proiect major de schimbare a acoperișului.
 • Prețul metrului pătrat de țigle este singurul lucru care contează: țiglele unor producători sunt adesea poziționate sau reduse la un preț atractiv mai scăzut în mod deliberat, dar accesoriile pentru acoperișuri (de exemplu, țevi, căpriori, jgheaburi etc.) vor fi extrem de costisitoare. Costul de instalare poate face ca un acoperiș din țiglă aparent ieftin să fie scump, de asemenea. Comparați întotdeauna costul total al acoperișului diferiților producători.
 • Pregătirile nu fac parte din costul unui nou acoperiș: Ei bine, ce ziceți de schimbarea vechii structuri de lemn a acoperișului și construirea uneia noi care să fie suficient de puternică pentru țiglele grele de argilă sau beton? În cazul unui acoperiș GERARD, niciuna dintre aceste cheltuieli suplimentare, neprevăzute, nu vă va înghiți bugetul. GERARD este de șapte ori mai ușor decât un acoperiș din argilă sau beton, iar structura veche din lemn a acoperișului poate fi suficient de puternică pentru a-l susține. Poate fi chiar așezat direct pe acoperisul vechi, economisind mulți bani și timp.

 

Alți factori care influențează costurile oricărui acoperiș: 

 • Casă nouă sau acoperiș nou: Acoperișul are costuri suplimentare, cum ar fi îndepărtarea și eliminarea acoperișului vechi.
 • Ar trebui să înlocuiesc izolația în spațiul plafonului? Este mult mai ușor și mai rapid să instalați izolația când nu este acoperiș. Izolarea plafonului este locul unde puteți face cea mai mare diferență în menținerea căldurii în casa dvs.. Înlocuirea izolației atunci când nu este acoperișul este mai ușoară și adesea mai ieftină decât înlocuirea acestuia prin plafon. Izolația dvs. poate necesita înlocuirea dacă este sub 12 cm grosime, are găuri sau bucăți care lipsesc sau dacă a fost umezită și deteriorată.
 • Dimensiuni: Acoperișurile mai mari și mai complexe sunt, în general, mai scumpe; cu toate acestea, costul pe metru pătrat se poate reduce cu un acoperiș mai mare.
 • Alegerea produsului: profilul, finisajul și culoarea pe care o alegeți pot afecta costurile, deoarece unele opțiuni sunt mai scumpe decât altele.
 • Complexitatea designului: De regulă, cu cât un acoperiș are mai multe colțuri, cu atât costul este mai mare. Stilul de acoperiș influențează, de asemenea, costurile.
 • Locație: Costurile de transport și distanța de cel mai apropiat instalator vor afecta costurile.
 • Accesul la locație: Locațiile neobișnuite pot necesita echipamente speciale pentru acces.
 • Înălțimea acoperișului: Unele locații vor necesita mai multă schelă și protecție împotriva căderii la margine în timpul instalării.
 • Panta acoperișului și spațiile pentru căpriori: Acoperișurile cu pantă mai mare sau spații pentru căpriori mai mari costă mai mult. În cazul caselor cu etaj, placarea și panta reglează tipul de jgheaburi necesare pentru etajul superior.
 • Situații complexe suplimentare: Hornuri, luminatoare, muchii înguste și tăieturi înclinate vor crește costurile cu acoperișul.