De ce trebuie să ţineţi cont când alegeţi un acoperiş nou?

  • Trebuie să vă protejeze locuința: Schimbările climaterice pot aduce condiții climaterice extreme în viața noastră în ziua de azi. Acoperișul dvs. trebuie să fie pregătit pentru condițiile climaterice din viitor. Acoperișurile metalice ușoare sunt concepute pentru a se menține în siguranță în caz de uragan sau cutremur: Faptul că sistemul de acoperiș Gerard este proiectat să reziste la orice conferă încredere. Sistemul său de fixare orizontală, care fixează fiecare placă de acoperiș în 8 puncte diferite pe șipci îi ajută pe proprietarii de case să stea liniștiți. Nu e de mirare că GERARD poate rezista chiar și la uragane, protejînd familiile și proprietățile. Alte sisteme de acoperire necesită dispozitive speciale de fixare și / sau materiale speciale pentru zonele cu vânturi puternice. Oamenii care trăiesc în zonele predispuse la cutremure aleg adesea să aibă un acoperiș de oțel presat de la Gerard deasupra capului, mai degrabă decât un acoperiș din țigle de beton care este de aproximativ 10 ori mai greu. Ușoare și puternice, acoperișurile noastre au fost testate serios în recentele cutremure de la Canterbury. 
  • Alegeți mai degrabă calitatea, în locul unui preț accesibil: Un acoperiș ESTE pentru o viață și nu doriți să-l schimbați atât de des precum schimbați mașinile. Pe piață există acoperișuri care durează doar 15 ani. Nu doriți să aveți din nou bătăi de cap și să plătiți încă o dată atâția bani atât de curând. Auzind că GERARD oferă 50 de ani de garanție, oamenii sunt adesea surprinși de faptul că prețul total al unui acoperiș din oțel acoperit cu piatră Gerard poate fi mai puțin costisitor decât un acoperiș de beton atunci când totul este luat în considerare pe termen lung. Dacă locuiți într-o zonă de coastă sau cu vânturi puternice, un acoperiș Gerard este probabil mai puțin costisitor decât orice alt tip de acoperiș, deoarece nu va necesita materiale speciale sau elemente de fixare pentru a face față condițiilor extreme. 
  • Aspect plăcut care este făcut să dureze: Acoperișul dvs. contribuie foarte mult la aspectul general al locuinței dvs., deci alegerea unui material care va continua să arate bine după zeci de ani contribuie la aspectul plăcut al proprietății și la valoarea de revânzare. GERARD iese în evidență cu plăci acoperite cu piatră naturală, care sunt super-ușoare, puternice, dar arată la fel de frumoase ca orice acoperiș din argilă sau beton. În plus, acoperirea în mai multe straturi, tehnologia de protecție UV și pigmenții speciali pentru lumină oferă o rezistență superioară împotriva estompării culorii din cauza condițiilor de mediu și decolorării, astfel încât locuința dumneavoastră va arăta bine pentru o perioadă mai lungă de timp. Chiar dacă locuința dvs. este construită la malul mării, acoperișul dvs. Gerard nu va necesita materiale speciale, acoperiri suplimentare sau elemente de fixare suplimentare. Testarea arată că materialele de acoperiș din oțel acoperite cu aluminiu-zinc au o rezistența la coroziune de până la opt ori mai mare față de alte produse de acoperire din oțel.             
  • Acoperisul fără bătăi de cap (sau într-o altă formulare: acoperișul rezistent la griji): Acoperișurile Gerard necesită o întreținere redusă: acoperișurile din oțel acoperite cu piatră Gerard nu au plăci rupte sau lipsă după furtuni de vară și niciun fel de deteriorări după îngheț în timpul iernii. 
  • În cazul unei operații de reacoperire, este mai bine ca aceasta să fie rapidă, dar, în același timp, precisă: acoperișurile Gerard sunt instalate numai de către montatori Gerard, antreprenori cu experiență, profesioniști, pregătiți de GERARD pentru instalare la cele mai înalte standarde. Când acoperișul dvs. Gerard ajunge la fața locului, acesta vine cu tot ce este necesar. Montatorii noștri au echipament special de tăiere și îndoire, astfel încât instalarea să se desfășoare eficient și fără întârzieri. Cu alte tipuri de acoperișuri metalice, instalarea necesită tăierea în prealabil a panourilor de acoperiș, aceasta nefăcîndu-se la fața locului. Măsurătorile pentru jgheaburi nu pot fi făcute până când se instalează cea mai mare parte a acoperișului, ceea ce poate adăuga zile la timpul de instalare, jgheaburile făcîndu-se și ele în altă parte.