Ce trebuie să verific pentru a vedea dacă acoperişul meu îşi face treaba?

Acestea sunt aspectele obişnuite care pot indica probleme la acoperişul dvs.

  • Așa cum spune un proverb, un câine este pentru toată viață, nu doar pentru Crăciun. La fel și când vine vorba de acoperiș. Alegerea unui acoperiș este o decizie pe termen lung. Gândiți-vă ce va fi în conformitate cu arhitectura întregii case. Modele vin și pleacă; acoperișul dvs. va trebui să reziste zeci de ani.

  • Locația casei dvs. este un factor important. Dacă vă aflați în apropierea coastei sau într-o zonă cunoscută pentru vânturile puternice sau condițiile climaterice extreme cu multă zăpadă, ar trebui să căutați un sistem de acoperiș care să ajute la reducerea eventualelor probleme cu coroziunea, scurgerile sau defecțiuni ale sistemului. »Din întâmplare«, cunoaștem un sistem de acoperișuri rezistente la intemperii;)

  • Mai serios, acoperișurile reprezintă un domeniu special, o afacere independentă. Nu este un domeniu pentru un constructor obișnuit sau un guru DIY (do it yourself – fă singur).. Asigurați-vă că nu încredințați acest proiect unui prieten care pretinde că este un atotștiutor în toate domeniile.

  • Ofertele de preț pentru acoperiș pot fi complexe și înșelătoare. Asigurați-vă că sunt incluse toate costurile - cum ar fi hârtia de construcție, șipcile acoperișului, costul forței de muncă și alte materiale legate de acoperiș - astfel încât să puteți compara produsele și operațiile corespondente.

  • Verificați opțiunile înainte de a vă decide. Primul pas este informarea: pe internet, pe jos – la fața locului, la telefon și în conversații cu alți proprietari. Această secțiune – Informații despre acoperișuri - este concepută pentru a vă ajuta în informarea dvs. legată de acoperișuri, astfel încât să puteți lua o decizie de care să fiți mulțumiți mulți ani de-acum înainte.