SISTEMUL DE PRINDERE unic al GERARD

Sunteţi în căutarea unui acoperiş care vă poate proteja casa de cele mai cumplite furtuni şi împotriva celor mai puternice vânturi? Acoperişul dvs. GERARD poate sfida chiar şi un uragan de 160 km/h, care nu poate afecta acoperişul dvs.! Datorită metodei de fixare folosită de GERARD, indiferent de vreme, puteţi spune gata cu ţiglele sparte! Gata cu ţiglele smulse de pe acoperiş de o furtună intensă cu acoperişul rezistent la vânt şi furtună GERARD!

SISTEMUL DE PRINDERE unic al GERARD ||| Şindrile bituminoase fixare verticală şi material flexibil. Nu poate rezista vânturilor extreme.||Ţigle metalice in panouri

Sistemul nostru de prindere unic face ca acoperișurile GERARD să poată rezista chiar unor uragane de 160 km/h.

CE ÎL FACE SĂ FIE UNIC?

Metoda de prindere orizontală combinată cu fixarea în 8 puncte diferite a fiecărei țigle. Datorită metodei de prindere orizontale, forța de ridicare a vântului acționează asupra cuielor ca o forță de frecare, ceea ce face ca produsul nostru să fie rezistent la sarcinile extreme ale vântului.

Condițiile meteo extreme pot aduce vânturi puternice, dar acoperișul GERARD face ca locuința dvs. să fie foarte bine protejată împotriva acestora.

Vedeți o comparație între diversele produse pentru acoperiș!