De fapt, acesta poate fi reciclat la infinit, fără a-și pierde din calități. Atunci când acoperișul metalic GERARD ajunge la finalul duratei sale de viață utile, nu trebuie să ajungă la groapa de gunoi. Acesta poate fi reprelucrat într-un alt produs din oțel.

Mai mult

Țiglele din beton și ceramică sunt voluminoase și grele. Ar fi nevoie de mijloace de transport cu gabarit depășit pentru transport. Același camion poate transporta suficiente țigle GERARD pentru aproximativ 10 case, folosind mai puțină energie (și totodată mai puțin carbon) pentru transport.

Mai mult

Comparativ cu acoperișul din țigle din beton, cu acoperișul din oțel presat se pot face economii substanțiale ale costurilor legate de structura de lemn si de cea de rezistență a clădirii. Cu alte cuvinte, este nevoie  de mai puțini copaci pentru acoperișul GERARD față de acoperișurile din beton sau ceramică.

Mai mult

Este de o importanță esențială pentru noi să lucrăm cu parteneri locali pentru materia noastră primă, ceea ce reduce rutele de transport și emisiile de CO2. Dacă este posibil, ne dorim să realizăm și transport pe căile ferate.

Mai mult