Tehnologia GERARD

Tehnologie Eleganta

Gerard Eleganta – Designul care te cucerește prin simplitate

 

Rezistența excelentă la intemperii și coroziune a fost obținută cu ajutorul aliajului de 250 g/m2 aluzinc-magneziu, care îi oferă miezului de oțel o protecție de sacrificiu. Combinând 93,5% zinc, 3,5% aluminiu și 3% magneziu a fost obținută o barieră stabilă care este de neegalat în industria de acoperișuri metalice. Granulele de piatră, special selectate, sunt aplicate pentru a obține o textură finală atractivă, care, în același timp, îmbunătățește rezistența la radiațiile UV. Granulele aplicate peste rășina acrilică sunt acoperite printr-o tehnologie ceramică, compusă din lianți minerali și pigmenți rezistenți la lumină. Sunt tratate la temperaturi mari, ceea ce le oferă o performanță îndelungată pe toată durata de viață a acoperișului. Un ultim strat de lac acrilic transparent este aplicat înainte de a ieși din cuptor. Acest proces oferă rezistență la cele mai dure fenomene climatice din întreaga lume.

 

 

 

 

Specificații Oțel

 

Țigla de acoperiș Gerard Eleganta este realizată din ZM250. ZM250 este un oțel acoperit cu aliaj compus din 93,5 % Zinc, 3,5 % Aluminiu și 3 % Magneziu. Gradul oțelului este conceput astfel încât să permită presarea fără fisuri în timp ce este și crestat suficient de mult pentru a putea suporta încărcături moderate.

Grosime nominală 0.50 mm
Clasa oțelului DX53D
Masa de acoperire Zinc-Aluminiu-Magneziu 250 g/㎡
Gradul de acoperire Zinc-Aluminiu-Magneziu ZM250

Tehnologie Eleganta

Tehnologie Eleganta

Suprafață texturată

 

Granulele de piatră, special selectate, sunt aplicate pentru a obține o textură finală atractivă, care în același timp îmbunătățește rezistența la radiațiile UV. Granulele sunt acoperite cu lianți minerali și pigmenți rezistenți la lumină.

Lungime totală 1305 mm
Lungime utilă 1260 mm
Lățime totală 350 mm
Lățime utilă 320 mm
Înclinația minimă 15° (27%)
Înclinația maximă 90°
Învelitoare acoperiș 0.405 ㎡
Țigle ㎡ 2.47
Greutatea netă/ țiglă 2.75 kg
Greutate /suprafață 6.80 kg/㎡
Spațiu scândură 320 mm

Specificațiile stratului de acoperire

 

Strat de protecție transparent: Acoperire 100% cu rășină acrilică pentru legarea granulelor și un finisaj semi-lucios. Ajută la o îmbunătățire a aspectului, dar și la creșterea rezistenței în fața deteriorării fizice.

Piatră naturală: Granulele de piatră special selectate oferă o acoperire excelentă a suprafeței și un aspect atractiv și natural, dar și culori rezistente.

Stratul de bază: Un strat dur, opac pe bază de rășină acrilică. Leagă granulele de piatră și protejează stratul de dedesubt de apă și radiații UV. Are o rezistență bună la razele UV și își păstrează flexibilitatea, deși după primele săptămâni devine mai aspru.

Grund poliuetanic: Grundul este aplicat printr-un proces de acoperire cu bobină, asigurând o protecție sporită împotriva coroziunii și o suprafață aderentă a stratului de bază aplicat.

Acoperire cu suport poliesteric: Această acoperire oferă o durabilitate îndelungată pe partea inferioară a țiglelor.

Tehnologie Eleganta

Tehnologie Eleganta

Structura materialului

Paznicul invizibil al frumuseții acoperișului tău