Aluminiu-Zinc vs. Zinc-Aluminium vs. Galvanizat

Aluminiu-Zinc vs. Zinc-Aluminium vs. Galvanizat

Care este ingredientul secret din spatele garanţiei de 50 de ani?

PROVOCAREA DE COASTĂ

Cercetările și studiile GERARD combină lucrările de laborator cu expunerea în viața reală a țiglelor și mai mult de 50 de ani de experiență în utilizarea oțelului pentru acoperișuri. Sistemele de acoperișuri GERARD constau din acoperișuri experimentale care au fost instalate mai bine acum de 30 de ani și noi continuăm să le dezvoltăm.

Într-un mediu sever în zona de coastă sălbatică și accidentată din Insula de Nord din Noua Zeelandă, au fost expuse țigle fabricate din trei substraturi diferite, oțel galvanizat (100% zinc), zinc-aluminiu (95% zinc și 5% aluminium) și aluminiu-zinc (43,5% zinc, 55% aluminiu, 1,5% silicon) și montate una lângă cealaltă. Rezultatul: țiglele galvanizate erau schimbate după 14 ani, iar cele din zinc-aluminiu erau schimbate după 16 ani.

Țiglele din aluminiu-zinc rămân în stare bună, după aproape 30 de ani și vor fi bine cotate și în viitor. Țiglele din aluminiu-zinc nu prezintă semne de coroziune a suprapunerilor sau a ariei generale de suprafață și, desigur, se dovedesc a fi superioare țiglelor din oțel galvanizat și zinc-aluminiu în special în zonele de suprapunere.

În toate laboratoarele GERARD, dar și în timpul testării în condiții reale, oțelul aluminiu-zinc continuă să depășească alternativele de oțeluri galvanizate și zinc-aluminiu, fiind cotat ca cea mai bună protecție pentru țigle.

DOVEDIT ÎN LUMEA ÎNTREAGĂ

Chiar și cel mai bun producător de oțel galvanizat din lume afirmă că aluminiu-zinc depășește oțelul galvanizat și zinc-aluminiu.

De aici provine încrederea GERARD Roofing System că substratul de aluminiu-zinc asigură o durată de viață lungă țiglelor sale.

Avantajul dvs.

Protecția aluminiu-zinc asigură o rezistență superioară la coroziune care face ca acoperișul dvs. GERARD să reziste cel puțin de două ori mai mult decât acoperișul din oțel cu protecție galfan.

De aceea putem oferi cu îndrăzneală 50 de ani garanție pentru acoperișul dvs. GERARD.