Granulele de piatră unice GERARD

Eşantioanele ne indică o durată de viaţă de peste 30 de ani ||| Stratul de protecţie ceramic ||Granule de piatră naturală

Nu este un acoperiş ceramic? Nu este beton? Nu se poate!

Granulele de piatră naturală din frumoasa Nouă Zeelandă.

Acesta conferă acoperișului dvs. aspect estetic irezistibil.

Vă gândiți la anumite culori?

În cazul în care se folosesc alte culori față de paleta de culori naturale, aceeași piatră durabilă naturală este placată cu ceramică. Stratul de ceramică este confecționat folosind pigmenți stabili la căldură, rezistenți la mătuire, care asigură un strat de culoare durabil. Pigmenții fuzionează în granule la 900 grade Celsius cu un silicat (sticlă) și sistem liant din ceramică.

 

Eșantioanele au indicat o durată de viață de 30 de ani de expunere fără modificarea culorii. Acest proces de placare este realizat de GERARD la sediul său pentru a asigura consistența și calitatea.

Faptul că noi folosim cele mai bune materiale conferă locuinței dvs. o frumusețe durabilă.

Acoperișul GERARD care vă scutește de griji, vă protejează casa și arată extraordinar de-a lungul deceniilor. De aceea, noi îl numim „paznicul frumuseții”.

Acoperişul dvs. este acoperit. Cu piatră. 100%.

Acoperirea cu piatră 100% GERARD se datorează proprietăților adezive unice ale stratului de referință. Drept urmare, șindrilele vor rezista pe durata de viață a țiglelor, asigurându-vă un acoperiș frumos timp de decenii.

LUAȚI AMINTE!

Concurenții noștri nu au o acoperire completă cu piatră. De aceea, aceștia trebuie să potrivească culoarea stratului de rezistență cu culoarea pietrei.