Structura materialului Legenda: Lac acrilic transparent Finisaj texturat din piatra naturală Răşină acrilică de 2 microni Zincalume® Strat de protecţie Baza de

Care este ingredientul secret care stă în spatele garanţiei de 50 de ani oferită de GERARD?

Ingredientul nostru secret este stratul protector de aluminiu-zinc (55% aluminiu, 43,4% zinc și 1,6% silicon) pe structura de aluminiu. Acesta face ca țiglele acoperișului metalic GERARD să fie mai ușoare, mai puternice și rezistente la coroziune. Suntem pionieri în utilizarea țiglelor din oțel cu strat de aluminiu-zinc, iar acest lucru înseamnă că modul în care fabricăm acoperișurile GERARD este unic. Acest aliaj puternic combină protecția prin coroziunea catodică a zincului, așa cum se procedează la galvanizare, cu bariera de protecție naturală a aluminiului. În aproape orice mediu, profilele din aluminiu presat GERARD asigură o performanță superioară și o durată de viață semnificativ mai mare decât acoperișurile din aluminiu placate galvanizate sau zinc-aluminiu (95% zinc, 5% aluminiu).

În cadrul procesului nostru de fabricație, țiglele sunt presate înainte de a fi vopsite sau să fie aplicat stratul de piatră, apoi intră într-un cuptor, fapt ce contribuie semnificativ la durabilitatea stratului țiglelor. După presarea țiglelor noastre, un strat super dur de polimer acrilic este calcinat pe țiglă. Acest proces de placare și coacere după presare asigură un strat continuu și egal și previne apariția microfisurilor care se pot produce. Țiglele noastre texturate sunt finisate cu piatră naturală și lac acrilic transparent care asigură un finisaj durabil și estetic.

Rezultatul este un acoperiș frumos care vă scapă de griji GERARD!

Vă doriți unul?